El Fòrum Empresarial, espai de referència al Baix Llobregat

Personalitats del món de la política, l'economia o el desenvolupament tecnològic s'han donat cita en els diferents esdeveniments organitzats pel Fòrum Empresarial del Llobregat durant l'any 2019

El Fòrum Empresarial del Llobregat fa balanç de l'any 2019, caracteritzat, un any més, per la presència de personalitats destacades de l'àmbit de la política, l'economia i el desenvolupament tecnològic en els diferents actes duts a terme per l'organització, consolidant així aquestes trobades com un referent a L'Hospitalet i el Baix Llobregat. El Fòrum ha continuat celebrant els tradicionals esmorzars en format Networking, on centenars d'empresaris i directius del territori han pogut compartir i intercanviar coneixement i opinions durant aquest 2019.

Les personalitats amb qui ha comptat el Fòrum durant l'any 2019 han estat José García Montalvo, XV Premi d'Economia de Catalunya; Josep Ginesta, Secretari General de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; Jaume Armengol, Secretari General de l'IESE; Miquel Valls, President de la Cambra de Comerç de Barcelona; Josep Sánchez Llibre, President de Foment del Treball; Pere Navarro, Delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca; Àngels Chacón, Consellera d'Empresa i Coneixement; Ricard Font, President de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, i Pau Relat, President del Consell d'Administració de la Fira de Barcelona.

EHoamwoWkAAr1N5

Precisament, després de l'esmorzar amb Relat i aprofitant la celebració del SCEWC 2019, es va realitzar per primera vegada un tour guiat per les instal·lacions del congrés, al qual van assistir una trentena de persones acompanyades de Santiago Ballesté i M. Rosa Fiol, President i Vicepresidenta i Directora general d'AEBALL, la patronal que impulsa el Fòrum Empresarial del Llobregat. Els assistents van poder recórrer els diferents stands de la Fira, visitar i escoltar les explicacions de les empreses expositores més importants que actualment estan desenvolupant o comercialitzant solucions Smart aplicables a diferents àmbits.

A més dels esmentats esmorzars, en col·laboració amb BCN Content Factory i el Cercle d'Infraestructures, s'han organitzat diferents taules del Cicle d'Infraestructures per debatre i exposar sobre la mobilitat i les infraestructures del territori. Les taules de debat d'aquest 2019 s'han realitzat a les poblacions de Sant Boi, Sant Joan Despí i Castelldefels i han tractat les últimes novetats en transport públic, les característiques del Baix Llobregat com a territori logístic o la universitat com a infraestructura per al coneixement. Al gener es celebrarà una nova taula de debat a El Prat i tindrà com a títol "El Port, infraestructura de sostenibilitat per al territori".

fem llobregat iceta 024

Per al proper 2020, està previst que el Fòrum Empresarial compti amb la participació de Núria Marín, Alcaldessa de l'Hospitalet i presidenta de la Diputació de Barcelona; i s'està concretant la participació de José M. Lassalle, escriptor i exSecretari d'Estat per a l'Agenda Digital; Eva Martínez, Alcaldessa de Vallirana i Presidenta de Consell Comarcal del Baix Llobregat i Pau Guardans, President de Barcelona Global, entre altres noms.

Des de la seva creació el 2008, el Fòrum s'ha consolidat com a punt de trobada de les persones empresàries i els directius del territori, amb la implicació i participació de diferents institucions i entitats, i s'ha establert com a referent per donar resposta a les seves inquietuds i presentar noves tendències.

Destaquen també els informes trimestrals que publica el Fòrum sobre la conjuntura socioeconòmica a L'Hospitalet i el Baix Llobregat, que analitzen la situació econòmica del territori i les tendències.

Promogut per AEBALL i UPMBALL, el Fòrum compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de L'Hospitalet, Factor Energia, Vodafone, ABC, BCN Content Factory i l'Hotel Porta Fira Santos, que és la seva seu.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix