Seat posa en marxa aquesta tarda la producció a la línia que fabrica l'A1

El muntatge del León encara està pendent per tornar a engegar la línia

La planta de Seat a Martorell reprèn la producció a la línia 3, que fabrica l'Audi A1, aquesta tarda segons han informat l’empresa automobilística. Restarà encara pendent tornar a engegar la Línia 2, que fabrica el Seat León.

La decisió s'ha pres en el marc de la reunió de seguiment que han celebrat aquest dimarts al matí direcció i sindicats i que es repetirà a la tarda per analitzar quan es reprèn l'activitat en l'única línia que queda afectada per la manca de subministrament de peces a conseqüència de l'incendi a la planta de Faurecia. Des del 20 de novembre, quan es va aturar la producció, i fins aquesta tarda, Seat ha deixat de fabricar 14.100 vehicles.

700x420 seat martorell efe 696x418

L'incendi va provocar la manca de subministrament de tabliers i va obligar a aturar la producció a les línies 1, 2 i 3, que fabriquen l'Arona, l'Ibiza, el León i l'A1. La línia 1 es va posar en marxa el passat dimarts, la 2 ho farà aquest dimarts a la tarda i restarà pendent la 3.

Les conseqüències d'aquest incendi van portar Seat a plantejar un ERO temporal, que finalment no s'aplicarà després d'arribar a un acord amb els sindicats pel qual els dies no treballats es consideraran aturada tècnica. A més, els empleats treballaran els dies 18, 19 i 20 de desembre per recuperar la part de la producció, mentre que la resta es farà el 2020.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix