CCOO rebutja l’ERO presentat a Bayer Hispania per acomiadar 75 persones

El sindicat exigeix a la direcció de l’empresa la retirada de l’expedient i manifesta tot el seu suport a la plantilla

CCOO d’Indústria de Catalunya rebutja l’ERO que ha presentat l’empresa Bayer Hispania a Sant Joan Despí per acomiadar 75 treballadors i treballadores, ja que considera que no està justificat i que només respon a una estratègia empresarial de la multinacional agrofarmacèutica de centralització de serveis. Aquest expedient s’emmarca en el projecte de reorganització mundial Bayer 2022, que també afectarà altres empreses del grup farmacèutic. Aquest projecte es va anunciar ara fa un any i pretén retallar 12.000 llocs de treball a tot el món, i ara s’està començant a implementar a Espanya.

El sindicat exigeix a la direcció de Bayer la retirada de l’expedient i manifesta tot el seu suport a la plantilla de Sant Joan Despí en defensa dels llocs de treball.

 

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
110

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix