Campanya de millora de comerços i empreses de serveis a Sant Vicenç

L’Ajuntament atorga subvencions per valor de més de 22.000 euros perquè els negocis reformin els seus locals i els facin més accessibles

La Junta de Govern vicentina ha aprovat les primeres subvencions de la present convocatòria per a la reforma i modernització d'establiments comercials locals. Aquests ajuts econòmics tenen la finalitat d'incentivar que comerciants i empreses de serveis del municipi adeqüin els locals, els reformin i els modernitzin per fer-los més accessibles i atractius al públic.

El regidor de Comerç, Xavi Gómez, ha explicat que l’objectiu del govern “és enfortir el comerç local i les empreses de serveis del municipi, per això incentivem que puguin invertir en el seu negoci i oferir una millor atenció a la ciutadania.”

Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts Comerç local 13

El 31 d’octubre acaba el termini per presentar sol·licituds a aquesta convocatòria de subvencions. El model de sol·licitud, així com les bases reguladores i la documentació associada es pot trobar en l'apartat de Subvencions i Ajuts del web municipal. Per a més informació i assessorament sobre aquesta convocatòria es pot contactar a l’equip tècnic del servei d’Empresa, Comerç, Emprenedoria i Agricultura al 93 680 71 00.

Redacció / Fotos: Unió Botiguers SVH

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix