AEBALL formarà a les empreses en IoT i fabricació additiva per Impressió 3D

La patronal de L'H i el Baix Llobregat llança una nova programació de cursos per aquest últim trimestre que inclou formació subvencionada o bonificable en idiomes, habilitats, TIC, formació sectorial tècnica específica, etc

 

L’Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL), i la patronal metal·lúrgica de L'Hospitalet i Baix Llobregat (UPMBALL), han dissenyat una nova programació de cursos per aquest últim trimestre de l'any i que tindran continuïtat durant el 2020.

Conscients que la formació contínua reverteix directament en la competitivitat de les empreses i de les persones treballadores, s'ha concebut una programació amb una àmplia varietat de cursos i novetats que s'adapten a les exigències, inquietuds, necessitats i noves tendències de les empreses i del mercat laboral actual.

Captura de pantalla 2017 01 24 a las 20.37.01

La programació de formació es compon de cursos subvencionats a través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i cursos que són objecte de finançament a través dels fons de què disposen les empreses i per als que AEBALL i UPMBALL realitzen la tramitació de les ajudes. El catàleg de cursos comprèn diferents àrees tant de formació transversal com de formació específica per als diferents sectors d'activitat de les empreses. La formació transversal compta amb cursos d'idiomes, principalment anglès a tots els seus nivells, cursos de gestió i habilitats directives i formació en aplicacions informàtiques i TIC com IoT, fabricació additiva per a impressió en 3D o Gestió de Projectes.

0000formacion2019

La formació específica per als diferents sectors contempla una àmplia oferta per al sector industrial i concretament el sector metal·lúrgic que donaran resposta a les necessitats de les empreses del territori associades a UPMBALL. S'han programat cursos com: Soldadura, CNC, Domòtica, Autòmats Programables, etc.

Per dur a terme la programació de formació, AEBALL i UPMBALL compten amb la col·laboració de diferents entitats i centres de formació Festo, TÜV Rheinland, BRISTOL Centre, IFTEM, Gremibaix Fundació, entre d'altres.

AEBALL i UPMBALL realitzen un treball constant d'adaptació i innovació en el disseny de la programació de formació perquè aquesta gran varietat de continguts pràctics puguin reforçar a les empreses del territori en totes les àrees operatives.

Les inscripcions estan obertes. Més informació sobre la nova programació de cursos d'AEBALL/UPMBALL en el següent enllaç: Tel. 93 337 04 50  E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix