AEBALL busca majors de 30 anys per treballar al Baix i L’Hospitalet

La patronal busca perfils de Mossos/es de Magatzem, Auxiliars Administratius/ves, Administratiu/ves Comptables, Administratiu/ves Comercials, Transportistes o Operaris/es, Neteja

AEBALL (L'Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat) participa per quarta vegada en el Programa d'Ocupació "30 PLUS", subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. Aquest programa té com a objectiu principal afavorir la inserció laboral de persones majors de 30 anys, atenent a les necessitats reals de les empreses. La patronal segueix buscant a persones per a participar en el programa i treballar en empreses de L'Hospitalet i del Baix Llobregat. Els requisits són ser major de 30 anys i estar en situació d'atur. A les persones participants se'ls oferirà un contracte laboral d'un mínim de 6 o 9 mesos, acompanyat d'una formació relacionada amb el lloc de treball a cobrir i una tutorització durant tot el procés.

AEBALL gestionarà durant aquesta nova convocatòria 40 llocs de treball per a empreses del territori del Baix Llobregat i de L'Hospitalet. L'entitat s'encarregarà de la detecció i inserció al mercat de treball de diferents perfils que compleixin amb els requisits demandats per les empreses. L'entitat torna a participar en aquest programa degut als bons resultats assolits durant les edicions passades, de l'edició 2018 s'espera que al voltant d'un 85% dels participants renovin els seus contractes.

Auxiliar administratiu 1469614415

Actualment, el període per a la contractació i selecció de participants està obert. Hi ha diversos processos de selecció en marxa. Concretament, s'està buscant a Mossos/es de Magatzem, Auxiliars Administratius/ves, Administratiu/ves Comptables, Administratiu/ves Comercials, Transportistes, Operaris/es, Neteja, etc.

entrem magatzem damazon castellbisbal 4 g

La Patronal també gestiona, les ajudes del Servei d'Ocupació de Catalunya que estan a l'abast de les empreses que necessiten contractar i que estiguin interessades en participar en el Programa. Les empreses contractants gaudiran d'una subvenció durant els mesos de contractació, equivalent al salari mínim, que és compatible amb altres incentius fiscals i les bonificacions en les quotes de la Seguretat Social previstes per cada contracte laboral. Els ajuts per la contractació per les empreses poden ser de fins a 9.450€.

A més, l'empresa s'estalvia el procés de selecció, ja que és l'AEBALL qui s'encarrega de cercar els candidats adequats i l'empresa només realitza les entrevistes finals.

Per a més informació als candidats interessats, s'ha programat una Sessió d'Ocupació per al dimarts 2 d'octubre a les 10h a les oficines d'AEBALL/UPMBALL, on es donarà a conèixer de forma detallada el funcionament del programa i com participar-hi. També es donarà informació sobre el servei integral d'acompanyament a les persones emprenedores que l'entitat ofereix a través del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.

La sessió anirà a càrrec de Montse Calvet, adjunt a Direcció i Responsable del Departament de Formació i de Programes de Formació i Ocupació d'AEBALL/UPMBALL i de Virginia Santolaria, responsable de RRHH i de Projectes d'Inserció Laboral i Emprenedoria d'AEBALL/UPMBALL. Les places són limitades i s'ha de fer prèvia inscripció en el següent enllaç.

Redacció / Fotos: AEBALL-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix