Les vendes de SEAT creixen un 7,8% fins el juliol

L'empresa automobilística ven 55.200 cotxes i supera el volum rècord del 2018

SEAT ha arrencat el segon semestre de 2019 amb un nou rècord de vendes. Després d'aconseguir el seu major volum de vendes en els primers sis mesos de l'any, els lliuraments mundials de SEAT han crescut al juliol un 4,7% respecte al mateix mes de 2018 per a sumar un total de 55.200 vehicles venuts. Amb aquest increment, SEAT aconsegueix el millor juliol de la seva història i supera el rècord registrat en 2018 (52.700 unitats), un mes marcat pel fort increment en les vendes abans de l'entrada en vigor de la nova normativa d'emissions a Europa, al setembre de 2018. En l'acumulat de l'any, SEAT ha comercialitzat la xifra rècord de 369.500 vehicles, un 7,8% més que entre gener i juliol de 2018 (342.700), el millor resultat registrat fins ara. Per part seva, els lliuraments de la marca CUPRA mantenen un fort increment des de l'inici de l'any. Entre gener i juliol de 2019, la nova marca ha venut 15.100 cotxes, un 70,9% més que en el mateix període de l'any anterior.
imageCrop1.resizeViewPort.crop.tabletAspectRatio.noScale.fileReference
El vicepresident Comercial de SEAT i CEO de CUPRAWayne Griffiths, ha indicat que "l'increment en les vendes situa a SEAT, un any més, com una de les marques que més creix a Europa. A més, ho fem contra la tendència del sector i augmentant de forma notable la quota de mercat, la qual cosa ens permet liderar de forma clara el mercat espanyol i ser una de les marques més venudes a Alemanya, el Regne Unit, França, Itàlia, Àustria, Suïssa, Portugal i Mèxic. Per part seva, CUPRA està atraient nous clients gràcies a l'èxit del CUPRA Ateca i el molt bon rendiment de l'actual León CUPRA".
Els resultats financers 
SEAT també ha registrat els millors resultats financers de la seva història en el primer semestre de 2019. Segons va publicar el Grup Volkswagen a la fi de juliol, el benefici operatiu ha crescut un 1,9% i ha aconseguit la xifra rècord de 216 milions d'euros. Per part seva, el volum de negoci ha augmentat un 8,3%, fins a 6.266 milions d'euros (2018: 5.786 milions). L'increment en les vendes i l'efecte positiu en el mix gràcies a la comercialització de SUVs (el 43% dels lliuraments de SEAT en el primer semestre de 2019) ha impulsat els resultats.
Redacció / Fotos: SEAT
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix