Caprabo instal·larà una nova plataforma de producte fresc al Prat

Serà la seu central de la companya, s’invertirà 20 milions d’euros i es construirà una nau de fred de gairebé 24.600 metres quadrats i dues plantes d’oficines de 3.400 m2

El projecte per a la construcció d'una nova plataforma de producte fresc per a Caprabo ha arrencat aquesta setmana amb el moviment de terres al municipi del Prat de Llobregat. Està previst que s'iniciïn els treballs de construcció després d'estiu. Amb una inversió estimada de 20 milions d'euros, el projecte estarà a ple rendiment en 2020, informa la cadena de supermercats.

inician trabajos plataforma logistica Caprabo 1346875351 404968 660x372

Caprabo i Cilsa, societat participada pel Port de Barcelona i Merlin Properties, gestora de la ZAL Port, van signar a la fi del passat any un acord per a la construcció de la nova plataforma de distribució al Prat de Llobregat. Aquest espai albergarà la totalitat del producte fresc que distribueix tots els dies la companyia als seus 320 supermercats. També es constituirà com la nova seu central de la companyia.

Recreacion nueva plataforma Caprabo Prat 1267683240 361138 660x372

La nau estarà dotada de la més moderna tecnologia per a l'activitat de logística de fred, i la seva construcció es regirà sota els més estrictes criteris de sostenibilitat permetent a Cilsa obtenir la certificació LLEGIU Gold.

Es construirà una nau de fred de gairebé 24.600 m2 de magatzem que inclou 3.400 m2 d'oficina distribuïts en dues plantes. La zona de fred positiu representa una superfície aproximada de més de 13.600 m2 i hi haurà cambres de fred negatiu de 245 m2 de superfície.

20181026ZALPORT.jpg 847953607

També disposarà d'un espai de gairebé 4.000 m2 destinat a ecommerce. L'altura lliure sota jàssera de la instal·lació segueix l'estàndard de la ZAL Port amb 11 metres lliures en la zona de magatzematge. L'envolupant de l'edifici es realitzarà mitjançant panell sandvitx prefabricat aïllat. La parcel·la es dota amb 130 places privatives d'aparcament i una zona específica de rentada de camions. Com a equipament s'inclouen 43 molls de càrrega. La instal·lació de fred es realitzarà mitjançant aigua glicolada, amb sistema de desgebrament en calent, a causa de la seva alta eficiència energètica, així com un sistema integrat de gestió d'edifici per a un control eficient.

1005886

D’altra banda, la nova plataforma al Prat de Llobregat gestionarà el servei de Capraboacasa per a l'àrea metropolitana de Barcelona. A més, garanteix la gestió dels lliuraments expressos en l'àrea metropolitana de Barcelona, on es concentra el volum de negoci online.

Redacció / Fotos: Caprabo

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
236

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix