L’AEBALL s’adhereix a la reforma del sistema fiscal proposat per Foment

AEBALL va celebrar l’Assemblea General Ordinària Anual, en la qual es van aprovar els comptes anuals i el pressupost de l'any en curs

El president de l’AEBALL, Santiago Ballesté, i la vicepresidenta i directora general, M. Rosa Fiol, van presentar els seus informes relatius a les tasques desenvolupades durant l'últim exercici i les perspectives de futur. Durant l’Assemblea, es va aprovar la Memòria d’activitats i serveis de l’exercici 2018. De l’activitat  de l’exercici destaca l’increment en la sol·licitud de serveis de l’entitat per part dels associats respecte l’any anterior, especialment la borsa de treball (23%), i la formació (31%), i també un important augment de la participació de les empreses en les activitats de l’entitat (18%). 

Reforma fiscal

D'altra banda, AEBALL s'ha adherit a la proposta de reforma del marc regulador del sistema fiscal de Foment del Treball, amb l'objectiu que la fiscalitat a Catalunya s'equipari a la resta de comunitats autònomes, i a les principals regions europees, com a palanca per estimular la localització d'inversions i capital humà al territori.

El model de finançament autonòmic de l'Estat i l'excés de tributs propis de l'administració autonòmica no afavoreixen l'activitat econòmica i empresarial i dissuadeixen l'atracció d'inversions i de talent a Catalunya.

Des de Foment de Treball, la patronal catalana de la qual AEBALL forma part com territorial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat, s'ha elaborat un informa tècnic que apunta algunes propostes per eliminar o reformar l'impost, però que inclou també abordar la lluita contra l'economia submergida en un pla a quatre anys.

Redacció / Foto: CEBLLOB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
79

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix