Es registra la millor ocupació hotelera de la dècada en Setmana Santa

El Baix Llobregat és la segona comarca de l’entorn metropolità en places hoteleres en oferta i la primera en ocupació de les places durant el mes d’abril

L’ocupació hotelera del Baix Llobregat en el període de Setmana Santa del 2019 va ser del 72,8% esdevenint l’any amb major ocupació de la dècada. Respecte 2016, l'ocupació creix en més de 3 punts percentuals. Els 74,2€ de mitjana tarifària de la setmana santa de 2019 es situa també com la tarifa més elevada de la dècada. Aquest registre consolida l’augment observat en el 2016.

bg hero convencions 0

La Setmana Santa continua impulsant l’ocupació hotelera. El grau d’ocupació de les places ofertes a la comarca és major en Setmana Santa que en el total del mes (73% i 68% respectivament). Respecte la mitjana tarifària també augmenta en aquest període vacacional (70,3€ en el total del mes d’abril respecte els 74,2€ en Setmana Santa).

Img nota turisme set santa 2019

El Baix Llobregat és la segona comarca de l’entorn metropolità en places hoteleres en oferta (10.175 en el mes d’abril) i la primera en ocupació de les places durant el mes d’abril (68% del total). L’ocupació hotelera en Setmana Santa de la comarca (72,8%), en canvi, la situa com la quarta en ocupació.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix