La castelldefelenca Geprom reforça el seu negoci a Mèxic

L’empresa, especialitzada en la monitorització i digitalització de processos industrials, obre una filial dedicada a la indústria 4.0 per a l'automòbil i compta amb una trentena de treballadors

Geprom, especialitzada en el desenvolupament de software per automatitzar i digitalitzar la indústria, ha obert una filial a Mèxic aquest 2019 per consolidar la seva presència comercial al país, on va començar a exportar fa un any. Des d’aquesta nova seu, situada a Ciutat de Mèxic, l’empresa treballa principalment per a la indústria de l’automòbil i ja ha iniciat projectes amb alguns dels principals fabricants mundials del sector que tenen presència al país. De fet, Geprom ja valora en un milió d’euros el seu volum de negoci al país llatinoamericà.

Internacionalització

Per aquest projecte d’internacionalització, l’empresa catalana ha comptat amb el suport d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement- a través de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Mèxic. En concret, Geprom va participar en una missió empresarial organitzada per ACCIÓ que va acompanyar 13 empreses catalanes del sector de l’automoció a Mèxic amb l’objectiu de conèixer el mercat i buscar nous socis i clients a principis del 2018.

Captura de pantalla 2019 05 19 a las 11.11.58

Des de la seva nova filial a Mèxic, Geprom posa a disposició dels fabricants d’automòbils el seu software d’adquisició de dades i monitorització per controlar en temps real totes les etapes del procés de producció, identificar possibles errades i realitzar el seguiment de la producció. Amb aquesta eina, segons David Vásquez Blondell, responsable de desenvolupament de negocis a Geprom, “s’obté informació constant sobre el procés de producció, optimitzant-lo i reduint els temps de reacció en cas d’aturades del sistema, per exemple”. “El nostre software integra diferents tecnologies com l’IoT, el big data o la realitat virtual, a més d’adaptar-se a altres sistemes que ja utilitzin els nostres clients, de manera que l’usuari final pugui concentrar tota la informació en una única solució”, subratlla.

L’empresa catalana ja treballa per a les plantes que té al país el Grup Volkswagen. “Mèxic és el nostre principal focus perquè el sector de l’automoció hi juga un paper molt importat, gràcies a la presència dels principals fabricants mundials i al fet de tenir com a primers clients els Estats Units i Canadà”, assegura Vásquez. A banda, “és un país molt gran i poblat amb una elevada demanada de solucions de qualitat” també per a altres indústries.

Dos anys de vida

Amb seu central a Castelldefels i fundada al 2017, Geprom compta amb una trentena de treballadors i, a banda de la indústria de l’automòbil, ofereix solucions per a altres sectors com l’alimentari, el farmacèutic o el de les smart cities. Geprom també exporta a altres països com Portugal.

Redacció / Fotos: Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix