El preu de l'habitatge a Cornellà va augmentar un 7,7% en 2018

L'any passat els compradors van trigar menys a comprar una mitjana de 29 dies pels 31 dies que van trigar en 2017; i els propietaris van necessitar una mitjana de 98 dies per a vendre el seu habitatge

El preu mitjà de venda d'un habitatge a Cornellà de Llobregat va augmentar un 7,7% interanual en 2018 fins als 2.100 euros/m2 respecte al 2017, quan el preu mitjà de venda d'un immoble va ser de 1.950 euros/m2, segons Finques Blanco. De fet, el creixement de l'interès pel mercat immobiliari de la ciutat va portar a tancar el 2018 amb un preu mitjà de 2.240 euros/m2.

Segons apunta també Finques Blanco, en el que a temps es refereix, el mercat residencial de Cornellà també ha notat els efectes de l'expansió de la demanda immobiliària cap a la primera corona de l'àrea metropolitana. Els compradors van trigar menys a comprar en 2018: una mitjana de 29 dies pels 31 dies que van trigar en 2017. Per part seva, els propietaris van necessitar una mitjana de 98 dies per a vendre el seu habitatge, 76 dies menys que l'any anterior, exercici durant el qual van requerir de 174 dies.

thumb fincasblanco

“L'interès immobiliari per a la compra de residències s'està expandint cap a la primera i segona corones de l'àrea metropolitana de Barcelona. Localitats com Cornellà, l'Hospitalet de Llobregat, Esplugues, Sant Andreu de la Barca, Piera o Capellades, on comptem amb oficines i àmplia presència, tenen un mercat de compravenda molt dinàmic i amb grans oportunitats immobiliàries tant per a comprar com per a llogar”, indica Mercedes Blanco, sòcia directora de Finques Blanco.

thumb 1 fincasblanco

Punts a favor

L'increment de l'interès dels compradors d'habitatges a Cornellà es basa en la seva proximitat a Barcelona, la competitivitat dels preus, la bona comunicació i xarxa de transports, així com la major superfície de sòl finalista disponible, la qual cosa es tradueix en una major oferta residencial en promocions d'obra nova. Els immobles més buscats pels compradors d'habitatges a la ciutat són aquells amb una superfície mitjana de 95m2, tres habitacions, lluminosos, amb ascensor i una bona comunicació.

Redacció / Fotos: Fincas Blanco

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix