Més de 200 empresaris s’apleguen a Viladecans en una jornada econòmica

El doctor en Ciències Econòmiques i Dret, José Mª Gay de Liébana, ha abordat les principals amenaces i oportunitats que afronta l’economia a l’Auditori Atrium Viladecans

Més de 200 empresaris i empresàries s'han reunit a Viladecans per assistir a la jornada sobre situació actual i perspectives econòmiques que ha impulsat PIMEC Baix Llobregat–L'Hospitalet. L'acte ha girat entorn la ponència que ha ofert el doctor en Ciències Econòmiques i Dret, José Mª Gay de Liébana, en la qual ha abordat les principals amenaces i oportunitats que afronta l'economia aquest 2019 i el 2020.

gaydeacrelia

Gay de Liébana ha explicat l'escenari econòmic actual, tot incidint en elements que poden ser decisius a mig termini, com la irrupció de les noves tecnologies en l'economia, com el 5G. A més a més, ha abordat el canvi que pot patir el mercat laboral per la transformació digital i la robotització de les empreses, dos factors que seran claus en el teixit econòmic. Per últim, Gay de Liébana ha exposat les perspectives de cara el pròxim 2020, en el qual preveu una desacceleració de l'economia més accentuada que la d'enguany.

L'acte també ha comptat amb la participació del president de PIMEC Baix Llobregat– L'Hospitalet, Joan Soler, l'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, i el vicepresident de PIMEC Baix Llobregat – L'Hospitalet, Óscar Álvarez.

Redacció / Fotos: PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix