El Grup Agrolimen torna a Sant Joan Despí

L’empresa confirma la seva voluntat de traslladar la seva seu central als terrenys que té a Sant Joan Despí

En els propers anys, la seu central d'Agrolimen, d'Affinity i de The GBFoods (grup multinacional d'empreses del sector de l'alimentació humana i animal, l'origen del qual és Gallina Blanca) tornaria a l'espai on el grup es va instal·lar originàriament a mitjans del segle passat.

Segons fonts de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, Agrolimen ja ha comunicat la seva intenció als seus treballadors i treballadores, un cop assolit un acord amb els 35 empleats i empleades que encara treballen a les instal·lacions fabrils de Gallina Blanca a Sant Joan Despí, al polígon industrial Fontsanta. L'arribada de la seu corporativa suposaria el trasllat de tots els serveis centrals de la capçalera del grup i de les seves divisions (que inclouen, entre d'altres, les àrees de recursos humans, finances, estratègia, legal, IT, administració, operacions, màrqueting i costumer service, innovació, comunicació corporativa, etc.) així com de la direcció de la capçalera i de les unitats de negoci de The GB Foods i d'Affinity, sumant aproximadament 600 empleats i empleades.

GALLINA BLANCA CATALUÑA HUESCA

Situació privilegiada

Els terrenys propietat del grup Agrolimen a Sant Joan Despí ocupen una superfície aproximada de 45 hectàrees, sent la pastilla més gran del polígon industrial Fontsanta, ubicada en una privilegiada situació, tot just davant de l'estació de tren Rodalies, del tramvia i de gran quantitat de línies d'autobusos interurbans.

Per a l'alcalde, Antoni Poveda, "després de l'arribada a la ciutat d'empreses com Bayer o Indra, aquesta transformació del sector de la fàbrica Gallina Blanca és una nova mostra de la transformació del nostre polígon empresarial, que aposta clarament per l'economia del coneixement, a l'estil del 22@". I afegeix: "aquest tipus d'activitat genera noves i importants oportunitats professionals per als i les joves de desenvolupar-se a la nostra ciutat”. Respecte a l'encaix a la ciutat diu: "aquesta proposta es troba en un eix central, fent veïnatge amb la zona educativa, amb escoles i instituts, i una de les zones esportives de la ciutat. Una transformació com aquesta ens permetria crear noves centralitats al municipi al voltant d'un dels principals eixos de transport públic que disposem, com és el tren".

Redacció / Fotos: Grup Agroalimen

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix