AEBALL va donar suport a més de 250 emprenedors de L'H i el Baix el 2018

Més de 100 persones van participar el passat any en tallers adreçats a facilitar les competències relacionades amb la posada en marxa d'una idea empresarial o de negoci

Més de 250 persones van poder gaudir durant el 2018 del "Servei dirigit a emprenedors i empreses de nova creació" de l'Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL). Dins d'aquest servei l'entitat va informar i assessorar els interessats en tots els tràmits necessaris per crear una empresa, per fer el pla d'empresa i escollir la forma jurídica més adient en cada cas, així com els passos a seguir per constituir-la. També, els va ajudar en la recerca de fonts de finançament, ajuts i subvencions, així com els va donar suport pel que fa a l'establiment d'aliances amb altres empreses, etc. La patronal de L'Hospitalet forma part de la Xarxa de Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, que ofereix assessorament, suport, impuls i promoció als nous emprenedors, a les empreses creades de menys de tres anys d'existència i als autònoms, al llarg de tot el procés de creació, creixement i èxit dels projectes.

img 10995

Accions formatives

Més de 100 d'aquests emprenedors van participar a les 12 accions formatives que es van realitzar al llarg del 2018. Aquestes accions es van realitzar en format de taller, adreçades a facilitar de forma pràctica les competències relacionades amb la posada en marxa d'una idea empresarial o de negoci: aspectes legals i formes jurídiques, com elaborar un pla d'empresa, un pla de màrqueting, gestió financera, comunicació, etc.

Atenció personalitzada

A més, dins del servei ofert per part de la Patronal, es va atendre de forma "personalitzada, especialitzada i continuada" a més de 40 emprenedors que necessitaven assessorament específic. A més durant el 2018, també es van crear set empreses noves de la mà d'AEBALL i nou empreses de recent creació van rebatre assessorament per poder consolidar el seu negoci, principalment estratègic.

Captura de pantalla 2017 01 24 a las 20.37.01

Al llarg d'aquest any l'entitat també ha realitzat diverses accions de sensibilització, per fomentar l'esperit emprenedor al territori. Concretament, va dur a terme 40 accions, des de notes de premsa, jornades informatives on van assistir més 70 persones, i la realització de materials, fulletons i cartells per posar en valor l'emprenedoria entre la població en general.

Redacció / Fotos: AEBALL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix