Vint-i-cinc empreses del Baix Llobregat seran distingides per la Diputació

Pel seu  Compromís per a la Sostenibilitat Turística Biosphere

Un total de 25 empreses del Baix Llobregat han obtingut el distintiu de Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere, segons va concloure la Taula de Sostenibilitat Turística del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i així ho ha ratificat oficialment l'Instituto de Turismo Responsable.

El passat mes de desembre va finalitzar el cicle d’implantació del 2018. De les 25 empreses distingides, 20 empreses renoven el distintiu, i 5 empreses l’han rebut enguany per primer cop. Aquestes empreses noves són el Centre Comercial Splau de Cornellà de Llobregat, el restaurant Calamar Lobster de Gavà, i els chiringuitos el Tibu-Ron Beach Club, Ananda i Chalito de Castelldefels.

12279210 1038958029482395 6339717839170723287 n 1 84867

Aquest programa, impulsat per la Diputació de Barcelona, compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona, i els Consorcis de Turisme de cada territori. Actualment, més de 200 empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona tenen aquest distintiu. El “Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere” vol estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona, i té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d'una destinació turística, públics i privats.

Lliurament

El proper dimecres 13 de febrer a les 11h, a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat, tindrà lloc el lliurament dels distintius Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere a les 25 empreses i entitats del territori, de la mà del Conseller de Turisme del Baix Llobregat, Juan Pedro Pérez, i del Diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Sàmper Rodríguez.

museo santboi 00

La comarca del Baix Llobregat avala el seu compromís amb la gestió responsable del turisme amb 25 empreses reconegudes amb el compromís de sostenibilitat Biosphere i una empresa amb la certificació Biosphere -la Cripta Gaudí de la Colònia Güell-.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat manté la seva ferma aposta per la sostenibilitat turística a la nostra destinació amb la implantació d'aquest programa.

  1. Avant Grup-Sustainable Mobility Solutions
  2. Calamar Lobster
  3. Catalunya en Miniatura
  4. Centre Comercial Splau
  5. Centre Esplai
  6. Centre Jujol Can Negre - Ajuntament de Sant Joan Despí
  7. Centre Municipal de Vela del Prat
  8. Chiringuito Ananda
  9. Chiringuito Chalito
  10. Chiringuito Tibu-Ron
  11. Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat
  12. Foto Pir Video
  13. Fundació privada Sigea
  14. Museu de Sant Boi de Llobregat
  15. Oficina de Turisme de Castelldefels
  16. Parc Arqueològic Mines de Gavà
  17. Platja de Castelldefels
  18. Platja de Gavà
  19. Platja del Prat de Llobregat
  20. Porta del Delta - Oficina Can Camins
  21. Restaurant Ermita de Brugués
  22. Restaurant Europa Barbacoa
  23. Tinta i Vi - Estudi d'Art Marta Arañó
  24. Trencadís difusió
  25. Viladecans The Style Outlets

Redacció / Fotos: Consorci Turisme-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix