SEAT comença el 2019 amb xifres de rècord

La companyia ven 44.500 cotxes al gener, el millor inici d'any de la seva història

Les vendes mundials de SEAT han començat 2019 amb la mateixa tendència positiva dels últims anys. Al gener, la companyia automobilística ha lliurat 44.500 cotxes, un 14,2% més que en el mateix mes de 2018 (38.900 vehicles), la qual cosa suposa el volum de vendes més alt en un mes de gener, per sobre del rècord registrat al gener de l'any passat. Amb aquest resultat, SEAT inicia un nou exercici de creixement després d'aconseguir en 2018 la xifra més gran de vendes en els 68 anys d'història de la companyia amb 517.600 vehicles lliurats, un 10,5% més que en 2017. La nova marca CUPRA ha contribuït positivament al volum de gener en triplicar els lliuraments respecte al mateix mes de l'any passat i aconseguir les 1.800 unitats lliurades.

SEAT kicks off 2019 at a record pace 03 HQ

El vicepresident Comercial de SEAT i conseller delegat de CUPRA, Wayne Griffiths, ha explicat que “el fort increment de les vendes al gener ens fa ser optimistes sobre el desenvolupament dels resultats comercials de SEAT en 2019. Com 2018, aquest serà un any de reptes. Confiem plenament en els quatre pilars de la marca (Eivissa, Arona, León i Ateca) i en la incorporació a la gamma del nou Tarraco, que ens permetrà donar un impuls addicional a les xifres de vendes en 2019. L'aportació de CUPRA i, en particular, del CUPRA Ateca també serà clau per a créixer aquest any.”

Redacció / Fotos: SEAT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix