Les vendes de pollastres Pota Blava tornen a nivells d’abans de la crisi

L'únic comercialitzador del municipi espera vendre unes 3.000 unitats a un preu de 16,5 euros el quilo

La Granja Torres del Prat de Llobregat, l’únic comercialitzador de pollastres Pota Bava, espera vendre uns 3.000 exemplars aquest Nadal, un miler més que l’any passat, segons informa l’ACN. Segons explica la seva responsable, Montse Torres, aquest any “són optimistes” i tot apunta que recuperaran els nivells d’abans de l’inici de la crisi econòmica gràcies a la creixent demanda del sector de la restauració. Pel que fa al preu, com el Nadal passat, es mantindrà en els 16,5 euros el quilo, un preu elevat però que “es justifica per la qualitat d’un producte únic”.

maxresdefault 1 potablava

Montse Torres destaca que les noves instal·lacions estrenades l’any passat han permès “produir més i millor” i que això farà que puguin satisfer tota la demanda a diferència d’altres anys “havien fet curt per manca de capacitat. També posa en valor que, contra el que era habitual, aquest any les vendes del Nadal representaran el 50% i no el 80% de les del conjunt de l’any. Un aspecte que demostra que s’ha aconseguit desestacionalitzar una mica el consum de pollastre Pota Blava, el seu gran objectiu. Tant l’increment de vendes com la desestacionalització del seu consum, ho atribueixen a la demanda més gran del sector de la restauració i a l’èxit de campanyes de promoció com el Quinto Tapa, el Sopar Solidari o Sant Pollin.

pota blava 128810 11 640x380

Com a novetat, aquestes festes la Granja Torres també comercialitzarà canelons i croquetes, entre altres productes precuinats, amb el pollastre Pota Blava com a gran protagonista.

Redacció / Fotos: Granja Torres

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix