La digitalització centra el Fòrum de Comerç de Sant Joan Despí

Durant l'acte es va presentar al teixit comercial la campanya comercial de Nadal que s'ha fet conjuntament amb Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern

L'Ajuntament de Sant Joan Despí va celebrar una nova edició del Fòrum de Comerç, que enguany va tenir com escenari la Torre de la Creu, en commemoració de l'Any Jujol140. L'acte va servir per analitzar l'impacte de la digitalització en el comerç i els nous paradigmes en les formes de comprar productes i serveis per part dels consumidors.

El director de la Unitat de Màrqueting Comercial d'EADA, Martín Vivancos, va ser el protagonista de la ponència del Fòrum de Comerç 2018. Sota el títol 'Transformació & Retail. Més enllà del digital', Vivancos ha parlat de l'omnicanalitat del consumidor actual i ha explicat que un dels grans reptes de l'actualitat és "l'aplicació de les noves tecnologies al petit comerç."

forum comerc 2018 3

Actualment, el comerç electrònic encara representa una petita part del total de facturació del sector comercial, segons Vivancos, que ha apuntat que, a banda de conèixer els nous models de públic i les seves motivacions, una de les claus del petit comerç és adaptar-se als nous hàbits previs a fer una compra, com ara l'ús dels dispositius mòbils per buscar informació d'establiments, preus i opinions d'altres consumidors.

Campanya de Nadal

Durant el Fòrum de Comerç de Sant Joan Despí es va presentar la campanya comercial de Nadal, que es fa conjuntament amb els municipis veïns de Sant Feliu de Llobregat i de Sant Just Desvern, i es van lliurar els reconeixements a les persones emprenedores que han endegat la seva activitat comercial enguany passant pel servei d'atenció i suport a l'emprenedoria de l'Ajuntament.

Forum comerc 2

L'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, va ser l’encarregat d'entregar aquests reconeixements i de fer la cloenda del fòrum. Poveda va manifestar que per competir amb els grans centres comercials, l'aposta de Sant Joan Despí és "construir la millor ciutat possible, el més amable possible, perquè la gent passegi i estigui al carrer, perquè sense un bon espai públic no serà possible el funcionament d'un comerç urbà de qualitat". "Si l'administració i el comerç anem de la mà, superarem els reptes i tindrem un comerç viu", va apuntar l'alcalde, que va agrair la feina de les persones que treballen per oferir un comerç local de proximitat de qualitat a la ciutadania de Sant Joan Despí.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix