Alcampo obre el seu primer hipermercat a Esplugues de Llobregat

Tindrà una superfície de més de 4.100 metres quadrats i una gamma de 20.000 productes diferents

Alcampo obrirà el proper dimecres 28 de novembre el seu primer hipermercat a Esplugues de Llobregat, que estarà ubicat al nou centre comercial Finestrelles Shopping Centre. El nou espai comercial, que tindrà una superfície de més de 4.100m2, respon a l’estratègia de la companyia de facilitar la vida diària dels consumidors, oferint la millor oferta de productes i serveis al millor preu, un compromís pel qual la companyia és reconeguda a l’àmbit nacional.

img jpolo 20180627 144303 imagenes lv terceros centro comercial finestrelles esplugues 1 kh7B U45439436150E0C 992x558LaVanguardia Web

Amb aquest objectiu, el nou hipermercat comptarà amb una gamma de 20.000 referències, amb una clara aposta pels productes de proximitat i frescos, en el marc del seu compromís amb els aliments bons, saludables i locals.

Durant el dia de la inauguració, els clients que acudeixin al nou hipermercat podran gaudir de promocions especials. Alcampo Esplugues estarà obert de l’1 d’octubre al 31 de maig, de 9 a 21h; i de l’1 de juny al 30 de setembre, de 9.30 a 22h, de dilluns a dissabte.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix