L’ocupació hotelera comarcal supera a la provincial en el tercer trimestre

El mes d’agost va ser el millor mes i les vacances van ser el principal motiu d’estada dels clients

Segons un informe de l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat, durant el tercer trimestre de 2018 es van ocupar el 78,8% de les places hoteleres ofertes en els hotels del Baix Llobregat. En tots els mesos del trimestre, l’ocupació de la comarca supera a la del conjunt de la província de Barcelona. Agost, millor mes en ocupació. Respecte l’anterior trimestre creix l’ocupació hotelera i respecte el 2017 l’ocupació de juliol es manté.

1264725 1

Tot i que es preveu una ocupació inferior per al quart trimestre de 2018, la valoració respecte a la marxa del negoci i l’ocupació és significativament positiva entre els hotelers de la comarca i es manté respecte el segon trimestre.

Captura de pantalla 2018 11 22 a las 9.54.38

Les vacances és el principal motiu d’estada dels clients a la comarca aquest trimestre (46% del total). El principal mercat ha estat l’internacional que també creix respecte l’anterior trimestre.

Captura de pantalla 2018 11 22 a las 9.54.28

Procedències

Catalunya, França i Regne Unit són les principals procedències aquest trimestre. Els clients procedents de França (+3%), Regne Unit (+1,1%) o Itàlia (+0,9%) són els que més han crescut a la comarca respecte el segon trimestre de 2018. En canvi, els procedents de Catalunya (-3,6%); Madrid (-1,9%) o València (-0,7%) són els que més han disminuït.

Captura de pantalla 2018 11 22 a las 9.58.50

La Delta del Llobregat és la zona que registra major ocupació al Baix Llobregat (80,4%) i la tarifa més elevada (82,3€) i la zona on més ha variat el preu respecte el segon trimestre de l’any.

El preu mitjà dels hotels aquest segon trimestre (74€) creix respecte l’anterior trimestre. Els establiments d’1 i 2 estrelles són els que registren la major ocupació del trimestre (82,6%). Els de 4 estrelles registra la tarifa més elevada (88,3€) i és on més ha variat el preu respecte l’anterior trimestre.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix