CCOO guanya les eleccions sindicals d’Amazon del Prat

Va obtenir un total de tretze delegats i delegades per sis UGT, dos CSF i quatre una llista d’independents

Amb 11 delegades i delegats el sindicat CCOO ha estat el més votat a les eleccions sindicals celebrades ahir dimarts a Amazon del Prat de Llobregat. L’empresa, inscrita en el Sector de Transports de Mercaderies per Carretera i Logística, té una plantilla de més 1.500 treballadores i treballadors, i va començar a funcionar ara fa un any, i ha celebrat per primera vegada eleccions sindicals. D'un comitè de vint-i-tres representants (dinou a la mesa d’especialistes i quatre a la mesa de tècnics) CCOO ha tret onze delegades i delegats, UGT sis, CSIF dos i una llista d’independents un total de quatre. Dels 980 vots útils emesos, 564 van anar a CCOO, que representa el 57%. La participació ha estat del 79% en el conjunt de les sis meses electorals.

Amb aquests resultats CCOO es consolida com a primera força sindical en el conjunt del centres de treball d’Amazon a Espanya, sumant 19 delegades i delegats dels 51 que formen el conjunt de la representació sindical a tot l’Estat. La candidatura de CCOO, formada per 26 candidates i candidats, està caracteritzada per la seva joventut i per tenir presència en tots els departaments de l’empresa.

La negociació del calendari laboral a principis d’any, la jornada laboral de dilluns a divendres, respectar la categoria amb escala professional, negociar un incentiu pel treball en cap de setmana, seguretat i salut en el treball, la regulació de les ETTs (per una ocupació estable i de qualitat), i més igualtat d’oportunitats per tothom, són les propostes que el sindicat defensarà en el comitè d’empresa que es constituirà properament.

Redacció / Fotos: CCOO

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix