AEBALL i UPMBALL facilitaran la recuperació de l'IVA de les despeses

Les empreses deixen de guanyar entre 60.000 i 500,000 euros anualment, i els autònoms uns 3.000 € de mitjana

AEBALL (Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat) i UPMBALL (Unió Patronal Metal·lúrgica de L'Hospitalet i Baix Llobregat) han arribat a un acord amb DevoluIVA, per tal de facilitar a les empreses, pimes i autònoms de la zona del Llobregat i de L'Hospitalet la recuperació de l'IVA de les despeses professionals.

Autònoms, pimes i grans empreses, segueixen tenint dificultats per recuperar l'IVA de les despeses professionals, o bé per la dificultat que suposa aconseguir les factures de despeses petites o bé, per la pèrdua dels tiquets. El 30% dels tiquets de despeses corporatives, arriben a un estat tan deteriorat que no serveixen per justificar aquesta despesa i anualment, suposa una font de grans pèrdues per a les empreses, on deixen de guanyar entre 60.000 i 500.000€ anualment, i en el cas dels autònoms uns 3.000€ de mitjana respectivament.

Captura de pantalla 2018 11 02 a las 19.55.17

És per això que DevoluIVA ha dissenyat un sistema per digitalitzar els tiquets i on es generen les factures electròniques només fent un clic. L'usuari només ha de fotografiar els tiquets a través de l'app i rebrà automàticament les corresponents factures electròniques. Si l'usuari consumeix en un establiment fora de la xarxa, aquest tiquet quedarà digitalitzat amb el certificat de l'AEAT. Tots els tiquets digitalitzats i les factures electròniques quedaran emmagatzemades durant 10 anys, evitant així que es perdin o es deteriorin amb el pas del temps.

Mitjançant aquest conveni, es facilitarà a les empreses associades a AEBALL-UPMBALL, la recuperació de l'IVA amb avantatges exclusives per a elles.

"Des d'AEBALL /UPMBALL  apostem per aquest servei, confiant que l'automatització i digitalització d'aquest procés de gestió de les despeses, comporti millores i augments de la productivitat de l'empresa, ja que els empleats podran dedicar més temps a altres activitats de més valor per a la companyia", aportava M. Rosa Fiol, vicepresident i director general de la patronal.

Per la seva part, Àngel Garrido, CEO de la compania explica que ""DevoluIVA és un servei que, a més de digitalitzar i automatitzar processos que pimes i autònoms encara fan manualment, permet que els empresaris recuperin uns diners que són seus i que no són conscients que estan perdent".

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix