Sant Climent aprova unes ordenances fiscals que aposten pel medi ambient

Les taxes i impostos municipals per a l’any vinent es mantenen en la línia de congelació establerta al llarg d’aquesta legislatura

El Ple municipal de l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat va aprovar les ordenances fiscals per al proper exercici i ho feia, com a principal novetat, impulsant noves mesures destinades a promoure la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient. D’aquesta manera les ordenances  per a l’any vinent incorporen bonificacions sobre l’IBI per a la instal·lació de plaques solars i s’incrementa la bonificació en l’impost sobre vehicles de tracció mecànica per a arribar al 95% en el cas dels vehicles elèctrics.

2018 10 ple ordenances

En aquest sentit, i un cop aprovades les ordenances, l’alcalde, Isidre Sierra, valorava que “aquest treball està en la línia de les actuacions que desenvolupem des de l’Ajuntament per a impulsar un Sant Climent Verd. Som un municipi que se surt del model de població que trobem al conjunt de l’àrea metropolitana i aquest és una virtut que hem de saber explotar. Som un pulmó de la gran Barcelona i volem ser cada cop més també un proveïdor de productes agrícoles de qualitat i de proximitat. Aquestes fites només es poden aconseguir si som els primers a vetllar pel nostre medi ambient.”

Pel que fa al conjunt de taxes i impostos que hauran de tributar els climentons i les climentones durant el 2019, aquests es mantenen en la línia de congelació que ha marcat la present legislatura. La voluntat municipal amb aquesta política fiscal és donar suport a les economies familiars en un moment en el qual proven de restablir-se dels efectes provocats per la crisi econòmica.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Climent de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix