Els Premis Pimes reparteixen dos guardons al Baix Llobregat

NGNY Devices i l’empresària Anna Mendoza van rebre el Premi PIMEC Jove i el reconeixement a la Segona Oportunitat Empresarial, respectivament

L’empresa NGNY Devices i l’empresària Anna Mendoza han estat guardonades en la 31a edició dels Premis Pimes, que s’ha celebrat a la sala oval del Museu d’Art de Catalunya (MNAC). L’acte, que va aplegar personalitat del món econòmic, polític i social, entre els quals el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i la vicepresidenta del govern, Carmen Calvo, ha servit per reconèixer les millors iniciatives del teixit empresarial català.

NGNY Devices és una empresa que es dedica al disseny i construcció d’equips per al tractament de mostresa en laboratoris d’anàlisis clíniques constituïda el 2006 a Esplugues de Llobregat. NGNY ha obtingut el Premi PIMEC Jove gràcies a la seva aposta decidida per la innovació i el fort increment de vendes a l’estranger.

30292490777 681e9c5af2 z

D’altra banda, Anna Mendoza és una empresària que ha sabut combinar la recerca d’oportunitats, la negociació i l’adaptació als canvis del mercat. Va poder reflotar la seva empresa, Norbel Outsourcing Solutions, ubicada a Castellví de Rosanes, després d’una gran crisi i en l’actualitat triplicant la seva facturació i incrementant la plantilla. Tot això l’ha fet mereixedora del Reconeixement a la seva oportunitat empresarial, que han entregat la Fundació PIMEC i l’Obra Social ”la Caixa”.

44509355384 0003f5bae8 z

El president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Joan Soler, es va mostrar satisfet pel fet que s’hagi reconegut la tasca del teixit empresarial de la comarcal: “És important que es reconeguin els joves emprenedors i les persones que lluiten dia rere dia per tirar endavant els seus negocis, com a mostra del teixit productiu que hi ha al Baix Llobregat.”

Altres premiats

Durant la gala d’enguany també es va premiar a Els Matins de TV3 (Millor treball periodístic en temes econòmics); Enric Calvo (reconeixement en el comerç), Industrias Tapla (premi Fundació PIMEC als valors d’empresa); Clos Galena (premi Qualitat Lingüística en el món empresarial); Sorbos (premi a la Microempresa més competitiva); Sat Apícola El Perelló-Mel Muria (premi a la petita empresa més competitiva); Voxel Group (premi a la mitjana empresa més competitiva). També es va lliurar la Medalla de Reconeixement Empresarial a l’empresari Pere Relats.

Redacció / Fotos: PIMEC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix