El Baix Nord reclama una estratègia territorial econòmica comuna

Alcaldes i regidors fan palesa la necessitat urgent que els polígons industrials disposin de fibra òptica i l’oposició a l’ampliació de l’A-2, entre altres temes

Representants dels ajuntaments de Martorell, Sant Andreu de la Barca, Olesa de Montserrat, Esparreguera, Castellví de Rosanes i Collbató, a més de la gerent i del responsable de promoció econòmica del Consell Comarcal es van reunir al Museu Vicenç Ros de Martorell per fixar una estratègia territorial de desenvolupament econòmic inclusiu i sostenible.

Entre els temes que es van tractar destaquen la Governança territorial al Baix Llobregat, l'elaboració d'una estratègia territorial pròpia, els vectors clau de desenvolupament econòmic i sostenible, l'anàlisi de l'activitat econòmica-productiva, del mercat de treball, del capital humà, i de les infraestructures.

Captura de pantalla 2018 07 11 a las 16.38.24

Els participants van fer palesa la necessitat urgent de què tots els polígons industrials disposin de fibra òptica i del marge de competitivitat que es podria perdre en cas contrari.

Com a eixos d'infraestructures, es va posar de manifest l'oposició total a l'ampliació de l'A-2 i la necessitat de finalitzar les infraestructures que estant aturades des de fa temps. La col·laboració publico-privada, els centres de coneixement, la relació amb els agents socials i el mapa de prioritats per al desenvolupament econòmic, juntament amb el pla estratègic de turisme del Baix Llobregat Nord, van omplir de contingut una reunió de treball intensa i profitosa.

Redacció / Fotos: Aj. Collbató-Aj. Abrera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix