Les jornades i tallers de l’AEBALL i UPMBALL acullen més de 1500 assistents

Els principals temes que s’han tractat han sigut temes jurídics/legals i fiscals, últimes novetats i tendències tecnològiques i d’innovació, estratègia empresarial i digitalització

AEBALL i UPMBALL van tancar l’any 2017 amb la participació de 1500 assistents representants de diferents empreses de L’Hospitalet i del Baix Llobregat a les jornades i tallers que es van organitzar, i que van tractar diferents temes d'interès i novetats que afecten el món empresarial. Aquestes xifres impliquen un increment del 20% de la participació respecte l’any anterior.

Les dues organitzacions van organitzar durant el 2017 una trentena d’actes i jornades de la mà de col·laboradors com KPMG, Ferrer & Ojeda, SOLRED, Ayming, la Universitat Politècnica de Catalunya o Fortuny Legal, que han participat aportant els seus coneixements i experiència i compartint-la amb tots els assistents. Els principals temes que s’han tractat han sigut: temes jurídics/legals i fiscals, últimes novetats i tendències tecnològiques i d’innovació, estratègia empresarial i digitalització. Alguns exemples són: Jornada sobre les Solucions pràctiques pel Subministrament Immediat d’Informació (IVA), Jornada sobre la Indústria 4.0, Jornada sobre el Nou Reglament de Protecció de Dades, Jornada sobre La importància de la imatge corporativa en l’entorn digital, entre d’altres.

En el camp de promoció internacional, de la mà de Foment del Treball, es van realitzar diferents jornades relacionades amb: "Oportunitats de negoci i inversió a Cuba i a Sud-àfrica", "Oportunitats d'inversió en el sector turístic i immobiliari a Lisboa", "Oportunitats de negoci a l'Iran després de les sancions", "La gestió del talent, eix de l'excel·lència en internacionalització", i "Noves oportunitats de negoci a la Xina". També es van celebrar tallers pràctics sobre "l’Elaboració d'un Pla d'Exportació",  i la "Negociació intercultural efectiva per a PIMES amb vocació internacional".

obreFitxer

A més, es van organitzar diferents Networkings d’Ocupació. Es tracta de trobades entre empreses i candidats amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral a persones majors de 30 anys que es troben a l’atur. Més de 80 persones i 20 empreses van participar en les diferents sessions d’ocupació organitzades per l’entitat de les quals cal destacar que el 25% dels participants van trobar feina.

Pel que fa al 2018, s’han realitzat també sessions informatives sobre tendències i novetats. Les properes jornades previstes per setembre i octubre són “Controlling com a funció de Direcció” i “Novetats en matèria d’Assegurances”.

Redacció / Fotos: AEBALL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix