SEAT liderarà l'expansió del Grup Volkswagen en el nord d'Àfrica

L’empresa automobilística descentralitza la seva estructura territorial per guanyar en rapidesa i eficiència

 

SEAT ha estat designada pel Grup Volkswagen per liderar el creixement del grup automobilístic en el nord d'Àfrica. La companyia espanyola coordinarà a partir d'ara l'estratègia del grup i de les seves marques establertes en aquesta regió, identificarà sinergies i impulsarà acords de col·laboració amb altres empreses. Aquesta decisió s'emmarca en l'estratègia del Grup Volkswagen de descentralitzar la seva estructura amb l'objectiu de guanyar en rapidesa i eficiència.

El president de SEAT, Lucca de Meo, ha destacat que “el Grup Volkswagen ha confiat a SEAT el lideratge del nord d'Àfrica després de l'èxit del projecte iniciat l'any passat a Algèria amb la planta d'assemblatge de Relizane, que està funcionant a plena capacitat. És una responsabilitat liderar l'estratègia del grup en una regió emergent com el nord d'Àfrica i l'assumim convençuts que podem fer-ho.”

SEAT North Africa 003 HQ

Globalització
El nord d'Àfrica és una de les regions clau en l'estratègia de globalització de SEAT. La companyia té com a objectiu incrementar la presència internacional anés d'Europa i reforçar la seva presència en els cinc continents. Algèria exerceix un paper essencial en aquesta estratègia. El país nord-africà és un dels cinc mercats mundials amb un major volum de vendes de SEAT en 2018, juntament amb Alemanya, Espanya, el Regne Unit i França, i el país en el qual els lliuraments creixen a un ritme més alt, amb 10.700 vehicles venuts entre gener i maig (1.000 en el mateix període de 2017). A més, SEAT compta amb una presència sòlida en altres països de la regió, com el Marroc i Tunísia.

Planta de Relizane

SOVAC, l'importador del Grup Volkswagen a Algèria, i el grup van inaugurar el juliol de 2017 una planta multimarca d'assemblatge a la ciutat de Relizane, a 280 quilòmetres al sud-oest d'Alger. SEAT lidera aquest projecte des del seu inici i, ara, aquesta responsabilitat s'amplia a tota la regió.

SEAT North Africa 004 HQ

La posada en funcionament de la planta de Relizane ha disparat les vendes de SEAT a Algèria aquest any, gràcies a l'assemblatge de la nova generació de l'Eivissa. A més, la marca iniciarà en les properes setmanes la comercialització del León i l'Arona al mercat algerià, que, com l'Eivissa, es fabricaran a Martorell i l'assemblatge final tindrà lloc en Relizane. En aquesta planta també s'assemblen diferents models de Volkswagen, Škoda i Volkswagen Vehicles Comercials, tots ells per al mercat algerià. D'altra banda, una de les missions de SEAT és contribuir a la creació d'una xarxa de proveïdors de la indústria de l'automòbil a Algèria, amb la finalitat de desenvolupar i assemblar nous models en aquest país.


Redacció / Fotos: SEAT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix