AEBALL s'apropa encara més a les empreses del territori

Una nova web, amb última tecnologia, fa que la navegació dels usuaris sigui molt dinàmica, còmoda, intuïtiva i propera

AEBALL (l'Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat) i UPMBALL (La Unió Patronal Metal·lúrgica de L'Hospitalet i Baix Llobregat)  han llençat la seva nova pàgina web. Una pàgina web que s'ha dissenyat i adaptat al màxim a les exigències i necessitats de l'usuari actual: més dinamisme i facilitat a l'hora de navegar i de buscar qualsevol informació que es desitgi.

La patronal, que acompanya a les empreses des de fa més de 40 anys, ha decidit renovar i actualitzar la seva pàgina web. Aquest canal suposa una millora de la principal font d'informació i recerca dels usuaris, empreses i professionals,  que la visiten, i que suposen més de 30.000 visites mensuals.  

Aquesta web està enfocada a oferir un millor servei a tots els socis, per facilitar la comunicació de totes les novetats, actes i temes d'interès empresarial.  "Pretenem que, especialment tots els nostres socis, però també els usuaris, en general, puguin estar informats de les darreres novetats, actes i temes d'interès més actuals per les empreses de L'Hospitalet i el Baix Llobregat. Una web actual, visual i intuïtiva pensada per trobar la informació de forma ràpida i des de qualsevol dispositiu electrònic", apunta Rosa Fiol, Vicepresident Executiu i Director General de l'entitat.

Les principals novetats que aporta aquesta nova web són la interacció amb la plataforma i xarxes socials així com, la visibilitat de les notícies dels socis en els newsletters que s'envien setmanalment per difondre i replicar les novetats de les empreses per tot el territori.

Els continguts estan preparats per proporcionar a l'usuari informació d'utilitat respecte els cursos de formació, jornades, borsa de treball i d'ocupació, finançament i subvencions, avantatges i descomptes dels que tots els associats poden beneficiar-se, així, com el contacte directe per poder consultar qualsevol dubte a l'equip professional d'AEBALL i UPMBALL. 

Redacció / Foto: AEBALL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix