SEAT contractarà a 250 empleats més per l'increment de la producció

L'èxit de vendes de l'Eivissa, l'Arona i el León propicia la creació de més ocupació en la planta de Martorell

L’empresa SEAT contractarà a 250 treballadors més per respondre a l'augment de la producció a la fàbrica de Martorell. Un total de 98 d'aquests empleats disposen fins al moment de contracte eventual amb SEAT i 152, amb una empresa de treball temporal. Des de l'1 de juny, tots formaran part de la plantilla de SEAT amb contracte indefinit.

La incorporació d'aquests nous 250 empleats s'afegeix als 265 que SEAT ha contractat des de principis d'any, també per l'increment del volum de producció. Així, al gener la plantilla va créixer en 115 nous treballadors i, un mes després, en 150. En total, l'empresa ha generat 515 nous llocs de treball en sol cinc mesos.

SEAT MartorellPlant 002 HQ

El vicepresident de Recursos Humans, Xavier Ros, ha destacat que “la contractació de 250 nous empleats respon a l'increment de la demanda dels nostres models. A mesura que les perspectives comercials i de producció es consoliden, la plantilla de SEAT creix amb més contractes indefinits, com vam demostrar una vegada més ara. Ens sentim orgullosos que els excel·lents resultats de SEAT es tradueixin en més oportunitats per generar ocupació de qualitat i prosperitat.”

Eivissa i Arona

Els 250 nous empleats reforçaran, sobretot, la línia de producció de l'Eivissa i Arona, tots dos fabricats sobre la plataforma MQB A0 del Grup Volkswagen, que SEAT va estrenar en 2017. L'èxit de tots dos models, unit a l'alt volum de producció del SEAT León, i a la fabricació de l'Audi Q3, que en la segona meitat de l'any serà substituït per l'Audi A1, han portat a Martorell a fregar els volums més alts de la seva història. En el primer trimestre de l'any, la producció en aquesta fàbrica ha crescut un 12,3% i ha aconseguit un volum total de 132.804 vehicles fabricats (2017: 118.267). En l'actualitat, es fabriquen 2.300 vehicles diaris, el 95% de la capacitat màxima actual de la planta.

SEAT MartorellPlant 003 HQ

Precisament, SEAT ha invertit recentment 23 milions d'euros per elevar la capacitat màxima de 2.300 a 2.400 cotxes/dia, robotitzant completament una de les línies del taller de Pintures, i estrenar una nova cabina de color per pintar les carrosseries bicolor (amb dos tons) del SEAT Arona i de l'Audi A1.

A més, i per donar resposta a l'augment de la producció, des de gener l'empresa ha acordat amb la majoria de la representació sindical diferents torns addicionals en cap de setmana. Solament en els mesos de maig i de juny, la planta de Martorell treballarà un total de 21 torns extra en dissabte i diumenge.

Redacció / Fotos: SEAT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix