Lliurats els premis del 9è Concurs d’Iniciatives Empresarials

El Centre de Promoció Econòmica del Molí Fariner de Martorell va acollir l’acte

El Centre de Promoció Econòmica del Molí Fariner de Martorell va acollir aquesta setmana el lliurament de premis del 9è Concurs d’Iniciatives Empresarials de la zona nord del Baix Llobregat. La cita va aplegar unes 150 persones, entre les quals hi havia representants de les 86 candidatures que aspiraven a guanyar algun dels cinc guardons concedits.

Premis Concurs Iniciatives Empresarials 01

El Concurs d’Iniciatives Empresarials forma part del projecte ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’ i reconeix l’esforç emprenedor dels usuaris -comerciants, emprenedors, joves i estudiants- dels serveis d’atenció a emprenedors que hi ha al Baix Llobregat Nord. Els departaments de promoció econòmica de Martorell; Sant Andreu de la Barca; Olesa de Montserrat; Esparreguera; Collbató; Abrera; Sant Esteve Sesrovires i Castellví de Rosanes han integrat el jurat que ha hagut de decidir els guanyadors de les 5 categories.

Els guanyadors

Amb 318 punts del jurat, l’empresa martorellenca Innovae va guanyar el premi a la millor empresa en creació de llocs de treball; el 7 i Tria (Sant Andreu de la Barca) es va imposar com a millor empresa en creació de llocs de treball; el comerç Antònia (Abrera) va guanyar el premi a la millor empresa en el sector comerç; el Centro Canino Fercan (Abrera) es va endur el premi a la millor iniciativa empresarial promoguda per aturats de llarga durada i a la categoria de millor idea jove de negoci, el guanyador va ser INFLUEM, de l’IES el Castell d’Esparreguera. Cadascun dels guanyadors va aconseguir un xec per valor de 3.000 euros.

Premis Concurs Iniciatives Empresarials 05

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, va destacar durant la seva intervenció la importància del projecte ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’. “Ara fa quatre anys que el vam impulsar des dels ajuntaments del Montserratí per unir esforços i ajudar la gent que, a causa de la crisi, ha hagut de canviar la seva orientació professional”, va dir. Per a Fonollosa, aquest fet “ha recuperat una idea d’abans, la de pensar un negoci i dur-lo a terme. Hem recuperat la força emprenedora que el país havia tingut i que és un dels seus principals actius”. No en va, considerava, ”som un país emprenedor, en el que el 83% de les empreses són de menys de 15 treballadors”. Finalment, va posar com a exemple que “a Martorell fa anys que estem adherits al projecte Cultura Emprenedora a l’Escola que promou la Diputació de Barcelona, i apropem la manera de fer empresa a 4 escoles i 175 alumnes del municipi.”

Redacció / Fotos: Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix