El mercat immobiliari continua creixent a la comarca i L’Hospitalet

El volum d’operacions puja un 18,2% respecte el mateix trimestre de l’any anterior i un 37,9% de fa dos anys

Segons l'Informe sobre Conjuntura Econòmica del 1r Trimestre 2018 recentment publicat pel Fòrum Empresarial del Llobregat, durant l'últim trimestre de l'any 2017 s'han venut 3.011 habitatges a L'Hospitalet i al Baix Llobregat. Aquesta xifra implica un creixement d'operacions respecte el mateix trimestre de l'any anterior del 18,2 per cent (2.548 compravendes), i del 37,9 per cent respecte fa dos anys (2.184 operacions).

Finquestgn3

Poblacions com, Sant Just Desvern va augmentar les seves transaccions respecte al quart trimestre de l'any 2016 un meritori 160 per cent, seguit de Sant Andreu de la Barca (un 143%). Dades molt significatives per als dos municipis amb un mercat immobiliari gens petit. Amb pujades superiors al 100% podem esmentar Collbató (129%) i Pallejà (106%).

Per contra, els municipis amb les més grans ensopegades en les seves operacions immobiliàries tenim: Sant Climent de Llobregat (-50%), Castellví de Rosanes (-33%), Begues (-29%) i La Palma de Cervelló (-27%).

images mercat immobiliari

Com sempre, el mercat immobiliari de L'Hospitalet és el més important, amb 813 operacions. El segueixen Gavà (249), Sant Boi de Llobregat (209) i Cornellà (201). Dotze municipis han vist reduir el nombre d'operacions, disset l'han vist augmentar i en dos no ha variat respecte al quart trimestre de 2016.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix