Bernat Claret, nou gerent de Viladecans The Style Outlets

Serà el responsable de la planificació, coordinació i supervisió de tota l'activitat de gestió generada

NEINVER, companyia espanyola especialitzada en inversió, desenvolupament i gestió d'actius immobiliaris, líder en gestió d’outlets a Espanya i Polònia i segon a Europa, ha nomenat a Bernat Claret com a nou gerent de Viladecans The Style Outlets.

Claret compta amb més de 10 anys d'experiència en el sector retail on ha ocupat diferents llocs de direcció per a marques com Louis Vuitton o Joyería Suarez. En el seu nou càrrec, serà el responsable de la planificació, coordinació i supervisió de tota l'activitat de gestió generada a l’outlet de Barcelona.

Sobre la seva incorporació a NEINVER, Bernat Claret ha assegurat que “és una gran oportunitat formar part de la companyia capdavantera al sector outlet a Espanya per dirigir Viladecans The Style Outlets. Al costat del meu nou equip, treballarem per continuar fent de l’outlet de Barcelona la millor destinació de compres de Catalunya a través d'una oferta diferenciada, serveis complementaris, activitats i experiències úniques”.

El nou Gerent de Viladecans The Style Outlets és llicenciat en Periodisme i Comunicació Audiovisual, titulat MBA a ESADE Business School i a la Marshall School of Business de la Universitat del Sud de Califòrnia.

Redacció / Fotos: Viladecans The Style Outlets

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix