CNIS 2018 premia l'Ajuntament de Sant Feliu

Ha estat distingit pel seu canvi de rumb en la gestió de protecció de dades

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha estat guardonat amb el premi al Millor pla d'adequació normativa: lleis 39 i 40 / Llei de Contractes / RGPD en el VIII Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics (CNIS) pel projecte 'Canvi de rumb en la gestió de la protecció de dades personals en l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat'.

Aquest és un dels 14 premis, 2 reconeixements i una menció especial que es van lliurar el passat dijous 5 d'abril a l'Auditori de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre a Madrid, en el marc del Congrés celebrat els dies 4 i 5. En representació de l'Ajuntament va recollir el guardó el regidor de Tecnologies i Sistemes d'Informació Josep Maria Rañé. També van participar-hi diferents tècnics i tècniques municipals en diverses sessions i ponències, tot compartint la seva àmplia expertesa en temes tant rellevants com les iniciatives AEPD/FEMP o la contractació en un entorn Genesys i3.

premiados050418

El VIII Congrés CNIS ha estat un fòrum per debatre sobre com gestionar el canvi en les administracions i com aplicar solucions innovadores analitzant les noves tendències. Constitueix la principal trobada a nivell nacional sobre administració electrònica i reuneix els representants de les diferents administracions públiques, les principals empreses del sector i molts experts relacionats amb la matèria.

La trobada serveix per posar en valor la feina feta per moltes administracions, facilitar a d'altres administracions la presa de decisions i la millor planificació d'actuacions futures, tant per al compliment de les exigències de les normes com per a la millor i més eficient gestió dels projectes i serveis que gestionen. A més, permet fer créixer una àmplia base de bones pràctiques que serveixi a la resta d'administracions com a referent a seguir.

Redacció / Fotos: CNIS-Aj. Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix