Els empresaris del Baix Llobregat reben 5.000 currículums en un mes

L’Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL), que des de l’octubre opera també com a agència privada de col·locació, ha rebut només durant el mes de novembre un total de 5.158 currículums.

D’aquestes més de 5.000 peticions de feina rebudes, l’AEBALL va remetre més de 900 a les empreses interessades a contractar personal.

Durant aquest període, un total de 16 empreses es va dirigir a l’agència per a demanar  treballadors i ja s’han pogut tancar un total de sis processos de selecció de personal.

Gairebé un 70% dels solicitants són homes, d’entre 30 i 45 anys, amb un nivell de qualificació que va dels estudis universitaris als bàsics.

Un 18% dels aspirants són inmigrants, mentre que tres de cada 10 té menys de 30 anys i sis de cada 10 es situen entre els 30 i els 45 anys.

Redacció | Foto: Baiximágenes (Arxiu)
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix