El territori s’apropa una mica més a la ciència

Es van concedir els Premis IND+I Science L'IND+I Science que impulsen polítiques d’innovació industrial

Es va celebrar la primera edició de l’IND+I Science 2018 organitzat per l’Ajuntament de Viladecans. Una trobada anual per a l'impuls de polítiques d'innovació industrial. L'acte va comptar també amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona, el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, l’Institute for Innovation and Public Purpose de la University College London, i el suport de la Diputació de Barcelona.

Els guanyadors van ser Jordi Rossell i Núria Vallès, premiats en la categoria d'Agenda de ciutats sostenibles, Carlos Cámara, pel seu treball en Polítiques d'innovació metropolitana, Elisenda Jové, premiada en la categoria d'Indústria verda per al creixement sostenible, i Liliana Fonseca, pel seu anàlisi entorn a la Innovació i industria.

ind 1 viladecans 2

Estudis

L'IND+I Science treballa per posar la ciència al servei del desenvolupament sostenible, innovador, industrial i territorial. Entre els seus objectius hi ha la millora de les polítiques públiques i generar debat a partir d'estudis on s'afirma, per exemple, que un 10% de veïns de l'AMB emeten el 50% del total de CO2, del disseny de prototips de robot per a hospitals pediàtrics que segueixin les normes de conducta social, d'esbrinar la relació entre el creixement empresarial i les pràctiques sostenibles a partir de l'anàlisi d’11.336 companyies de la Unió Europea, de comprendre el ressorgiment de les comunitats urbanes en un context de crisi o, també, de conèixer l'impacte que tenen les universitats en el disseny de les polítiques públiques.

Redacció / Fotos: IND+I

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix