Es posa en marxa la primera edició del programa UBICAT

S'adreça a 210 persones en situació de recerca de feina, residents a Sant Boi i Santa Coloma de Cervelló

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa la primera edició del programa d'acompanyament a la inserció UBICAT, subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social. El programa s'adreça (fins al 31 de desembre del 2018) a 210 persones en situació de recerca de feina, residents a Sant Boi i Santa Coloma de Cervelló i inscrites com a demandants d'ocupació o millora de feina a l'Oficina de Treball.

ubicat 2

UBICAT proposa sessions individuals que garanteixin el disseny d'un pla personalitzat de recerca de feina i de millora de competències. També ofereix sessions en grup que conviden a compartir experiències, eines i recursos amb la resta de persones participants, al mateix temps que proposa l'intercanvi d'informació per conèixer i explorar el teixit empresarial i les seves oportunitats laborals.

Entre les càpsules d'orientació previstes, destaquen: Màrqueting personal i habilitats socials (12 h), Currículum i marca personal (4 h), Canals de recerca de feina innovadors (4 h), Recursos per afrontar un procés de selecció per competències (6 h) i Capacitació digital (4 h).

tecnologia ubicat

Les persones interessades a participar en aquest programa poden dirigir-se al Club de Feina del Departament de Foment de l'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Boi, situat a la Masia Torre Figueres. Des del 22 de gener, el servei ha atès a 45 persones, de les quals 40 participaran al programa.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix