L’Innobus Metropolità 2018 comença a escalfar motors

El programa està adreçat a persones amb estudis universitaris acabats, en situació d‘atur o amb feines no relacionades amb la seva titulació, i a persones amb voluntat emprenedora

Innobaix, l’Agència d’Innovació i Coneixement del Baix Llobregat, obre el període d’inscripció per participar en el programa de foment de la innovació a la comarca ‘Innobus Metropolità 2018’, adreçat a persones amb estudis universitaris acabats, que es trobin en situació d‘atur o amb feines no relacionades amb la seva titulació, i a persones amb actitud i voluntat emprenedora.

‘Innobus Metropolità 2018’ és una iniciativa que es presenta com a mitjà i estratègia per apropar als joves emprenedors a l’ecosistema empresarial del territori metropolità amb un triple objectiu: ajudar els joves capacitats però actualment aturats en el llançament dels seus Projectes, facilitar el coneixement del talent jove a les empreses (lliurament de CV personalment, borsa de perfils…) i beneficiar a les empreses de la comarca en la captació de noves idees i talent.

Innobus17 1

L’autobús, que es posarà en marxa el 12 de març, s’omplirà de joves emprenedors i recorrerà durant uns dies el territori, amb un itinerari preestablert, realitzarà parades en empreses de la zona amb un alt potencial tecnològic i d’innovació ja sigui en robòtica, impressió 3D, fotònica/sensors, materials avançats, biotecnologia, etc…Cadascuna de les empreses capacitarà els joves amb una sessió inspiradora i formativa sobre una temàtica concreta. En finalitzar l’itinerari els joves emprenedors hauran de presentar la seva idea/prototip davant un jurat final format per les empreses i institucions participants.

El projecte convida 80 joves universitaris a sumar-se a la iniciativa, gràcies a la qual podran visitar deu empreses d’alt potencial tecnològic i innovador, i el que és més important, conèixer els seus responsables. Innobus fa parada a les diverses empreses, on es fa una visita inspiradora pels joves i se’ls planteja un repte que han de solucionar amb creativitat i sense limitacions.

Entre les empreses participants podem destacar; Port de Barcelona, d’Avantgrup, Bayer, Almirall, Aigües de Barcelona, Inbesters, moltes d’elles participants ja en edicions anteriors i que valoren molt positivament aquest projecte.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix