Ajuts a empreses per a la contractació de personal a través d’AEBALL

L’Associació Empresarial col·laborarà amb les empreses participants en la detecció del lloc de treball i la definició del perfil professional

AEBALL (l'Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat) ha posat en marxa per segon any consecutiu el programa "30 PLUS", que subvencionarà la contractació de persones amb 30 anys o més en situació de desocupació,  acompanyada de formació relacionada amb el lloc de treball i tutorització durant tot el procés.  El programa està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

El programa ofereix als participants un contracte laboral durant 6 o 9 mesos, acompanyat de formació relacionada amb el seu lloc de treball i tutorització durant tot el procés. AEBALL gestionarà 30 llocs de treball dins d'aquest programa per l'any 2018.

Captura de pantalla 2018 01 26 a las 11.44.34

Les empreses contractants gaudiran d'una subvenció durant els mesos de contractació, equivalent al Salari Mínim, que és compatible amb altres incentius fiscals i les bonificacions en les quotes de la Seguretat Social previstes per cada contracte laboral. Els ajuts per la contractació per les empreses poden ser de fins a 6.369,30€. 

Per la seva part, AEBALL col·laborarà amb les empreses participants en la detecció del lloc de treball i la definició del perfil professional. L'entitat dissenyarà el programa de formació que haurà de rebre el participant, per tal de garantir que s'ajusti al màxim al seu lloc de treball, i realitzarà una tutorització durant tota la contractació del participant.

AEBALL torna a participar en aquest programa a causa dels bons resultats assolits durant la primera edició, de la que s'espera que al voltant d'un 70% renovin els seus contractes. El període per a la contractació i selecció de participants està obert.

 

Redacció / Fotos: AEBALL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
198

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix