SEAT contractarà a 115 empleats més a la planta de Martorell

Aquests treballadors se sumen als 150 que es van incorporar a principis de gener

L’empresa automobilística SEAT contractarà a 115 nous empleats per donar resposta a l'augment de la producció a la planta de Martorell. Aquests treballadors disposen ara d'un contracte amb una empresa de treball temporal i a partir del 5 de febrer formaran part de SEAT amb un contracte indefinit.

La incorporació d'aquests 115 empleats se sumeixi als 150 que es van unir a l'empresa el passat 8 de gener i reforçarà principalment la línia de producció del Ibiza i Arona, tots dos fabricats sobre la plataforma MQB A0 del Grup Volkswagen, que SEAT va estrenar en 2017. Per respondre a l'increment en la producció, SEAT també establirà torns addicionals en cap de setmana durant aquest any. Així, la línia 2 (SEAT León) treballarà els dissabtes 27 de gener i 10 i 17 de febrer.

ep plantaseatmartorell 20180124115302 620x350

El vicepresident de Recursos Humans, Xavier Ros, ha destacat que “amb la incorporació de 115 empleats amb contracte indefinit mantenim el nostre compromís amb els sindicats majoritaris de sumar a la plantilla de SEAT a tots els professionals necessaris per aconseguir els volums de producció previstos. Aquest any ja hem generat 265 nous llocs de treball indefinits i no descartem contractar a més personal si les necessitats de producció ho requereixen.”

Aquestes contractacions perllonguen l'increment de la plantilla de SEAT en els últims anys. En 2017, el nombre de professionals del Grup SEAT va augmentar en 185 treballadors. A més, SEAT també va incorporar l'any passat a 75 joves que van iniciar els seus estudis a l'Escola d'Aprenentes. Des de 2015, la companyia ha incrementat el nombre de professionals en 470 persones i a tancament de 2017 la plantilla del Grup SEAT comptava amb un total de 14.672 empleats directes.

Redacció / Fotos: SEAT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
114

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix