SEAT, entre les millors marques espanyoles del 2017

L’empresa automobilística va rebre el premi “Dimensions” per la seva trajectòria com a empresa espanyola amb un creixement consolidat i una aposta de futur

SEAT ha estat reconeguda com una de les empreses que més creixen en el rànquing Millors Marques Espanyoles 2017 que elabora Interbrand de manera biennal. La companyia automobilística va entrar per primera vegada en aquest rànquing en 2015, moment en el qual va ocupar el lloc 25 enfront del lloc 22 que ocupa en aquesta última edició.

Durant l'esdeveniment celebrat a Madrid es va reconèixer a SEAT amb el premi “Dimensions” per la seva trajectòria com a empresa espanyola amb un creixement consolidat i una aposta de futur clara per portar la companyia a un altre nivell.

L'informe, que aquest any compleix la seva setena edició, recull les 30 marques més valuoses d'Espanya, entre les quals destaca SEAT com a única companyia del sector de l'automoció 100% espanyola. De fet, ha estat una de les cinc companyies que més ha crescut en el rànquing, amb un increment de doble dígit del 18% i tres posicions per damunt respecte a 2015.

singleimage 2a95.resizeViewPort.1000.fileReferenceTablet

En paraules de Susanne Franz, Global Màrqueting Director de SEAT, “rebre aquest premi és un reconeixement al gran treball i esforç que estem realitzant en SEAT i a l'acceleració sense precedents dels dos últims anys derivada, principalment, d'una gran ofensiva de producte”.

Entre els criteris de valoració que la consultora ha tingut en compte per a l'elaboració del rànquing destaquen: el resultat financer dels productes i serveis oferts per la marca, el paper que exerceix la marca en el procés de decisió del client i la seva fortalesa respecte a competidors.

 

Redacció / Fotos: SEAT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix