Sant Just i Esplugues, els municipis amb l’habitatge nou més car

Castelldefels és una de les localitats costaneres de la demarcació de Barcelona amb els preus més alts

Segons dades de l'Informe de Tendències del Sector Immobiliari de la Societat de Taxació, el preu de l'habitatge nou ha pujat un 9% a Catalunya durant el 2017. L'estudi indica que el metre quadrat se situa en els 3.452 euros de mitjana i que un ciutadà mitjà necessita 8,4 anys de sou per comprar un habitatge a Catalunya. Els municipis costaners registren uns valors lleugerament superiors als de la resta de la demarcació.

Catalunya és el territori de l'Estat que ha registrat el segon major increment en el preu de l'habitatge nou el 2017, un 9,1%, fins a situar-se en un preu mitjà de 3.452 euros al metre quadrat.

esplugues de llobregat el gall carrer gaspar fabregas 41 586 img2664547 7798086

Barcelona és la capital catalana té el preu d'habitatge nou més alt a nivell estatal, després de registrar un increment del 9,9% en l'últim any fins a aconseguir un valor de 3.865 euros per metre quadrat. La resta de municipis catalans amb els preus d'habitatge més alts se situen també a la demarcació de Barcelona. Són Sant Just Desvern (2.685 euros\/m2), Esplugues de Llobregat (2.618 euros\/m2) i Sitges (2.609 euros\/m2).

A més, els municipis costaners amb el preu d'habitatge més alt de la demarcació són Vilassar de Mar (2.398 euros\/m2) i Castelldefels (2.395 euros\/m2), i els que han registrat pujades més altes són Sant Pol de Mar (4,7%) i Canet de Mar (4,3%).

obra nueva en pleno centro castelldefels 10752 img2837789 11210065

A més, l'estudi assenyala que, per quart any consecutiu, Catalunya, Madrid i Balears registren nivells insuficients per a l'adquisició d'un habitatge i que l'increment de la demanda del lloguer d'habitatge a Catalunya està tenint impacte sobre el preu dels habitatges.

Redacció / Fotos: Corp Promotores-Habitaclia

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix