Un hostal rural guanya un dels Premis El Prat Emprèn

L’acte es va celebrar al Cèntric Espai Cultural dins de l’11a jornada de l’Emprenedor i l’Emprenedora Local

“Mucha Masía”, un hostal rural dins d’un nucli urbà, és un dels projectes guanyadors dels Premis El Prat Emprèn, com a millor idea en l’àmbit del turisme. L'Ajuntament del Prat atorga aquests premis a persones emprenedores de la ciutat, que hagin desenvolupat el seu pla d'empresa amb el suport del Centre Local de serveis a les empreses municipals, com en el cas d’aquest projecte. Els Premis El Prat Emprèn es van lliurar durant la 11a jornada de l’Emprenedor i l’Emprenedora Local, celebrada al Cèntric Espai Cultural el passat dimecres 29 de novembre.

hostal prat 2

“Mucha Masía” és un projecte impulsat per Jordi Corpa i Enric Selfa, dos pratencs de 36 i 39 anys, el primer amb àmplia experiència en el sector de l’hostaleria en diversos països del món i el segon, en el món empresarial. Amants dels viatges, han posat aquest marxa aquest hostal, considerat l'allotjament friendly del Prat, que permet dormir en una Masia del segle XIX a 15 minuts del centre de Barcelona. Situat en l’entorn natural del Delta i el Parc Agrari del Llobregat, també ofereix un ampli ventall d’activitats (espais verds, excursions, sortides, exposicions, sessions de ioga, teatre, xerrades, etc). Per posar-lo en marxa, van constituir la societat SELFA&CORPA, després de capitalitzar l’atur.

Redacció / Fotos: Aj. Prat de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix