L'Ajuntament d'Esplugues, premiat per compres en el sector públic

Va rebre un accèssit durant la gala El Diamante de la Compra que es va celebrar a Madrid

Nou reconeixement per a l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat. En aquest cas l'Asociación Española de Profesionales de Compras, Contratación y Aprovisionamientos (AERCE) va lliurar al consistori baixllobregatí un accèssit en la categoria de Sector Públic en l’edició 2017 dels premis El Diamante de la Compra. Durant aquesta edició, “les candidatures rebudes i analitzades pel jurat han estat nombroses i de gran qualitat tècnica”, segons l’organització del premi. La tercera tinenta d’Alcaldia, Montse Zamora, va recollir el premi a Madrid.

A més de l’Ajuntament d’Esplugues, es van lliurar accèssits a Bravosolution (Innovació), Enagas i Mahou San Miguel (Estratègia), Nestlé (Responsabilitat Social), Reny Picot (Transformació en la funció de Compres) i l’Ajuntament de Fuengirola (Sector Públic). Van obtenir mencions especials Enagas, Aegon, Ferrovial i l’Ajuntament d’Arganda del Rey.

En la vuitena edició d’aquests premis dirigits als professionals de Compres, el premi a la Innovació ha recaigut sobre el projecte presentat per Reny Picot. El premi a la millor Estratègia en Compres va ser per a Nestlé. Ferrovial va guanyar en la categoria de Responsabilitat Social. Mentre que Repsol va rebre el premi en la categoria de Formació i Acciona en la de Transformació de la Funció de Compres. A la categoria de Sector Públic, el premi va ser per al projecte d'AENA. També es va destacar la tasca individual de Javier Suárez, Dirigent de Compres de l'Any, i de Laura Redondo, de Cortefiel, pel seu Lideratge femení.

Durant la Gala celebrada a l'Hotel Melià Castilla de Madrid, Juan José Jiménez, president d'AERCE va destacar que "aquests guardons suposen un reconeixement a l'esforç de les empreses per generar valor afegit des de les compres i és una antena de divulgació de les millors pràctiques empresarials que reconeguin la tasca de les persones implicades en la funció de Compres."

 

Redacció / Foto: AERCE

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix