SEAT s'adhereix a la patronal espanyola CEOE

L'acord permetrà a ambdues organitzacions conjuntar esforços per obtenir sinergies que permetin continuar impulsant les seves activitats

SEAT s'ha integrat en la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials, CEOE, amb l'objectiu de participar en les múltiples activitats de la patronal i potenciar la seva interacció amb altres empreses espanyoles en l'entorn associatiu. El president de CEOE, Joan Rosell, i el de SEAT, Luca de Meo, han signat l'acord d'adhesió a la seu de la patronal.

La incorporació de SEAT a CEOE permetrà a ambdues organitzacions compartir recursos i conjuminar esforços a les seves diferents àrees d'actuació, per continuar impulsant i optimitzant les activitats d'ambdues organitzacions. SEAT col·laborarà i participarà de forma activa en els òrgans consultius de la CEOE, així com en viatges de delegacions internacionals, entre altres iniciatives.

SEAT CEOE 2 HQ

A més, gràcies a la xarxa de CEOE, SEAT podrà tenir accés a altres organitzacions empresarials europees, iberoamericanes i de tot el món, i participarà en reunions amb companyies associades per potenciar el networking i explorar possibilitats de negoci entre elles. Per la seva banda, SEAT compartirà el seu know-how sobre la indústria amb la pròpia associació i les empreses membre, per contribuir a impulsar el sector, com a part del seu compromís amb el desenvolupament del teixit empresarial espanyol.

Luca de Meo ha assegurat que “amb més de 14.500 treballadors i una facturació anual de més de 8.500 milions d'euros, som una de les majors empreses industrials del país. Amb la nostra incorporació a CEOE, esperem treballar conjuntament per obtenir sinergies per a ambdues parts, arran dels múltiples projectes que es podran dur a terme des del si d'una organització de referència com és CEOE”. Per la seva banda, Joan Rosell ha indicat que “és una gran satisfacció per a la CEOE explicar entre els seus associats amb SEAT, doncs es tracta d'una empresa capdavantera en el sector i que aquest acord beneficiarà a ambdues institucions.”

 

Redacció / Fotos: SEAT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix