Homenatge als socis més antics de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet

L’acte ha comptat amb la presència del president de PIMEC, Josep González, que ha reiterat la posició de la patronal respecte al context polític actual

PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet ha celebrat un acte de reconeixement per retre homenatge a les empreses que porten més anys associades a la patronal. L’homenatge ha comptat amb la presència del president de PIMEC, Josep González, la regidora d’Activitat Econòmica i Ocupació i Treball als Barris de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Cinta Daudé, i el president de PIMEC Baix Llobregat- L’Hospitalet, Ramon Pons.

pimec 3

La trobada, que ha servit per estrènyer vincles, compartir experiències i posar de manifest les necessitats de les pimes davant la situació política actual, també ha permès recollir les principals propostes i demandes dels socis per als diferents partits polítics de cara a les eleccions del 21D, que PIMEC farà arribar als grups durant la campanya electoral.

pimec 2

L’acte, que homenatjat 30 empreses, ha reunit una quarantena de representants del teixit empresarial del Baix Llobregat, amb una mostra representativa i variada dels diferents sectors d’activitat. Josep González ha agraït personalment als empresaris i empresàries homenatjats “la seva fidelitat, confiança i suport durant tots aquests anys, reivindicant que s’han convertit en una peça clau per “articular solucions a problemes difícilment resolubles de manera individual”. El president de la patronal també ha volgut refermar davant dels associats la posició de PIMEC respecte al context polític actual, en què reclama “prioritzar la governabilitat de Catalunya per tal d’acabar amb la incertesa i la inestabilitat que afecta les empreses”, després de les eleccions del 21 de desembre. De la mateixa manera, González ha detallat totes les actuacions institucionals que ha fet l’entitat fins a dia d’avui per tal d’intentar retornar l’estabilitat i reduir l’impacte en el teixit empresarial del país.

Importància del territori

El president de PIMEC Baix Llobregat - L’Hospitalet, Ramon Pons, ha destacat la força de les pimes del territori, que han estat “determinants en la recuperació econòmica dels últims temps”. En aquest sentit, ha remarcat la transcendència de seguir col·laborant per “créixer individualment i en conjunt per mantenir el teixit empresarial del Baix Llobregat i l’Hospitalet com el segon motor econòmic de Catalunya.”

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu de Llobregat

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix