Se celebra a Sant Joan Despí el Fòrum Anual del Comerç

Un acte que ha servit per reconèixer els comerciants que han passat pels serveis municipals de formació i d'assessorament i per reflexionar sobre els reptes de futur del sector

La sala Bulevard de Sant Joan Despí va acollir ahir el Fòrum Anual de Comerç. Un acte que ha servit per reconèixer els comerciants que han passat pels serveis municipals de formació i d'assessorament i per reflexionar sobre els reptes de futur del sector. En total, s'han desenvolupat set cursos de formació específics per al comerç local durant 2017, amb 46 participants, i també un curs de manipulació d'aliments per als paradistes dels mercats municipals, amb 39 participants.

img 8123

L'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, va ser l'encarregat d'entregar els diplomes de reconeixement als comerciants que han participat en els cursos de formació que l'Ajuntament ha organitzat al llarg d'aquest any. Poveda, ha demanat als comerciants "treballar plegats per donar a la ciutadania un ànim positiu i reconstruir la seva confiança" i va destacar l'aposta de Sant Joan Despí pel comerç de proximitat i la importància del teixit comercial per donar vida a la ciutat. "A Sant Joan Despí hem intentat tenir un bon espai públic i uns bons serveis i, des de l'Ajuntament, seguim treballant de forma intensa per tenir una ciutat millor, que convidi a passejar i a no sortir de Sant Joan per comprar", va explicar l'alcalde.

Durant l'acte, també es van lliurar diplomes a emprenedors que han passat pel servei d'atenció i suport a l'emprenedoria per tal de posar en marxa el seu comerç. Aquest servei ha acompanyat la creació de 15 establiments al llarg de 2017.

El Fòrum Anual de Comerç ha comptat també amb una ponència de Josep Maria Galí, expert en l'anàlisi de conductes de consum, que ha explicat als comerciants quines són les necessitats dels consumidors actuals i què han de fer per tenir èxit i ser competitius.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix