Gavà millora les infraestructures del seu Parc Empresarial

Les obres que s’estan executant als diferents polígons compten amb el finançament de l'Àrea Metropolitana i s’emmarquen en el procés participatiu “Made in Gavà”

L’Ajuntament de Gavà continua les obres de millora infraestructures i de competitivitat de polígons industrials i àrees d’activitat econòmica a Gavà. Les intervencions de l’anomenat programa Polígons-2 suposaran una inversió d’uns 225.000 euros amb el finançament de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Aquesta setmana han començat diferents actuacions, que s’afegiran a l’asfaltat del carrer del Progrés, ja executat, i a la millora del clavegueram del carrer de Tarragona, obra que va començar el passat 26 d’octubre per interconnectar els diferents ramals existents. Una de les intervencions més destacades és la substitució de 90 llumeneres LED als polígons industrials que donarà inici en els pròxims dies.

Les obres del programa Polígons-2 han estat prioritzades arran de les necessitats detectades pels tècnics municipals i les aportacions del sector empresarial a través del procés participatiu “Made in Gavà”. Aquestes actuacions s’afegiran a les de la primera fase de 2016 que, amb una inversió de 300.000 euros van consistir en la millora de la xarxa de clavegueram al carrer dels Oficis, la pavimentació de voreres a dos carrers del polígon del Camí Ral, l’asfaltat del carrer del Progrés i de la rotonda Bertran i Güell, i el canvi de llumeneres a l’avinguda de Bertran i Güell.

A la dotació econòmica de 525.000 del programa Polígons –fases 1 i 2- s’afegiran 400.000 euros més, també provinents del programa de millora d'infraestructures i de competitivitat de polígons de l'AMB (200.000 euros en 2018 i 200.000 el 2019).

Redacció / Fotos: Aj Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix