S’obre el novè Concurs d’Iniciatives Empresarials

Té cinc categories i hi participen nou ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat

 

Els vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires-, a través dels seus departaments de Promoció Econòmica, posen en marxa la convocatòria del 9è Concurs d'Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord, que té l'objectiu de reconèixer i premiar l'esforç emprenedor dels usuaris dels serveis d'atenció a emprenedors i, alhora, difondre la cultura emprenedora entre els joves d'aquests ajuntaments. Ahir es va obrir el termini per inscriure-s'hi fins al dia 19 de febrer de 2018.

El concurs, que té cinc categories, busca també augmentar la projecció externa dels serveis d'assessorament i acompanyament als projectes empresarials, incrementar el nombre d'usuaris dels serveis a les empreses per la publicitat que suposen aquests tipus d'accions aconseguint alhora una major implicació dels agents econòmics amb els serveis municipals.

4201

Amb la dinamització supramunicial d'aquestes accions es pretén també incrementar la creació de noves empreses contribuint en la seva consolidació i en enfortir d'aquesta manera el teixit econòmic del territori. Un altre dels objectius plantejats és també potenciar l'esperit emprenedor dels estudiants dels centres d'ensenyament secundari del Baix Llobregat Nord incentivant el talent creatiu i emprenedor, amb l'objectiu de dinamitzar i promocionar la iniciativa emprenedora a la nostra comarca.

Categories i premis

En aquesta edició dels premis es proposen cinc categories diferents que detallem a continuació:

  • MILLOR EMPRESA EN CREACIÓ DE LLOCS DE TREBALL. Premi de 3.000 €. Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica a Collbató o en qualsevol altre dels municipis organitzadors.
  • MILLOR EMPRESA EN EL SECTOR COMERÇ. Premi de 3.000 euros. Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica a Collbató o en qualsevol dels municipis organitzadors.
  • MILLOR EMPRESA EN EL SECTOR SERVEIS. Premi de 3.000 euros. Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica a Collbató o en qualsevol dels municipis organitzadors.
  • MILLOR INICIATIVA EMPRESARIAL PROMOGUDA PER ATURATS DE LLARGA DURADA. Premi de 3.000 euros. Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica a Collbató o en qualsevol dels municipis organitzadors.
  • MILLOR IDEA JOVE DE NEGOCI. Premi de 3.000 euros (1.500 euros per al centre d'ensenyament i 1.500 euros, per al guanyador o grup de guanyadors) i publicació de la millor idea jove de negoci al diari La Bústia (diari del Baix Llobregat Nord).

S'exclouen expressament de la participació en el concurs les entitats sense afany de lucre i empreses el capital de les quals estigui participat per una administració pública. Tampoc podran participar-hi aquelles empreses que hagin estat premiades.

  • MILLOR EMPRESA EN CREACIÓ DE LLOCS DE TREBALL. Es valorarà la trajectòria de l'empresa en la creació de llocs de treball, des de la seva creació fins a l'actualitat. També es tindrà en compte la tipologia de contractes de persones assalariades i/o contractes mercantils (freelance) que estableixen una continuïtat en la trajectòria de l'empresa i la qualitat de les condicions de treball.
  • MILLOR EMPRESA EN EL SECTOR COMERÇ. Es valorarà la trajectòria de l'empresa, tenint en compte la utilització d'elements innovadors, diferencials de la competència i les accions de promoció en l'establiment, xarxes socials, serveis postvenda i atenció al client.
  • MILLOR EMPRESA EN EL SECTOR SERVEIS. Es valorarà la trajectòria de l'empresa, tenint en compte la utilització d'elements innovadors, diferencials de la competència i les accions de promoció, xarxes socials, serveis postvenda i atenció al client.
  • MILLOR INICIATIVA EMPRESARIAL PROMOGUDA PER ATURATS DE LLARGA DURADA. L'Institut Nacional d'Estadística (INE) defineix la taxa d'atur de llarga durada com "les persones aturades que fa dotze mesos com a mínim que fan una recerca de feina i no n'han trobat en aquest període".
  • MILLOR IDEA JOVE DE NEGOCI. Premi adreçat a treballs realitzats per alumnes de 4t d'ESO, de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà o superior de centres d'ensenyament secundari ubicats a qualsevol dels municipis del Baix Llobregat Nord.

Els projectes s'hi podran presentar de forma individual o en grups d'alumnes i podran ser presentats per alumnes matriculats el curs actual o el curs anterior.

 

 

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix