CCOO i UGT convoquen vaga a Alstom Manteniment

Els dos sindicats exigeixen un conveni “digne i una ocupació estable”

Segons el sindicat de CCOO, davant el bloqueig de les negociacions del conveni, després de mesos d’infructuoses negociacions, i les intencions de la multinacional d’introduir retallades en les condicions laborals de la plantilla, CCOO i UGT han convocat diverses jornades de vaga a tots els centres d’Alstom Manteniment de l’Estat. Seran nou jornades de vaga de 24 hores previstes per al 26 i 27 d’octubre i del 6 al 12 de novembre.

Els centres de treball d’Alstom Manteniment de la província de Barcelona, que tenen com a clients principals a Metro, Tram i Renfe, han convocat concentracions, coincidint amb les jornades de vaga d’aquesta setmana:

- Dijous 26 d’octubre, de 5 a 10 i de 21 a 01 hores es concentraran davant les oficines del Trambaix, a Sant Joan Despí (av. de Barcelona, s/n), i del Trambesòs, a Sant Adrià de Besòs (av. d’Eduard Maristany, 57).

- Divendres 27 d’octubre, de 6 a 10 i de 21 i a 24 hores, tornaran a concentrar-se davant les oficines del Trambaix i el Trambesòs, i a les 10 hores es traslladaran fins a l’estació de Sants de Barcelona, on es concentraran de 12 a 14 hores al vestíbul de l’estació, davant les portes d’accés a l’AVE.

Segons el comunicat de CCOO d’Indústria, el sindicat dona suport a la mobilització dels treballadors i treballadores i “exigim a la multinacional un canvi d’actitud que permeti assolir un conveni digne i una ocupació estable. Alstom proposa una millora ridícula de les nòmines i la modificació substancial de les condicions laborals i estructura salarial de la plantilla.”


Redacció / Foto: CCOO
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix